Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: turkcell kontörlerimi eksiltti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart turkcell kontörlerimi eksiltti

ya benim bir sorunum var arkadaþlar bana bu konuda yardýmcý olursanýz çok sevinirim ..geçen pazar günü yüklemiþtim 1oo kontör.bi numarayla görüþme yaptým dün 5 saniye kadar giden kontörüm ise 30 bu günde arama yapmakistediðimde 10 kontörüm kaldýðýný söyledi.müþteri hizmetlerini aradým bana abone olmadýðým halde logo melodi servislerinin birine abone olduðumu söyledi telnosu verdi onumarayý aradým abone iptali için 24 saat içinde iptal gerçekleþeceðini söyledi aradan 2 saat zaman zarfýnda 50 kontörümün daha eksildiðini gördüm bana bu konuda yardýmcý olacak bilgisi olan varsa bildirirse sevinirim hepinize þimdiden iyi çalýþmalar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým yapabileceðin tek þey müþteri hizmetlerini aramak. ama eminmisin senden baþka telefonunu anlýkta olsa kullanan yok demi. eðer sende üye olmadýysan logo olayýna senden habersiz birisi telefonunu kurcalamýþ. sonuç bunu gösteriyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr arkadaþým telofonumu ben hiç yanýmdan ayýrmam ve kesinlikle baþka biri kurcalamaz ...yinede teekkürler arkadaþým..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Süper þifreni biri ya biliyordur yada bulmuþ olabilir...turkcell web sayfasýna girip süper þifreni deðiþtir...benim arkadaþlarýmda süper þifre bulup baþkalarýn kontorlarýný alýyorlardý oradan biliyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým benim gibi her zaman beraber olduðumuz arkadaþlar var onlarda ayný derten þikayetci..
    yalnýz biz yaklaþýk bir ,birbuçuk ay önce adýmýzýn içinde geçtiði 5151 den melodi istedik hepsi bu sonra bu sorun ortaya çýktý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ziya731 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým benim gibi her zaman beraber olduðumuz arkadaþlar var onlarda ayný derten þikayetci..
    yalnýz biz yaklaþýk bir ,birbuçuk ay önce adýmýzýn içinde geçtiði 5151 den melodi istedik hepsi bu sonra bu sorun ortaya çýktý...
    Malesef o tür servislere melodi isteseniz bile oraya uye yapýp her hafta kontor alýyorlar.Gonderdiginiz servise iptal yapýn .O da olmadý bu siteye uye olun burada anlattýgýnýz gibi sorunu oraya yazýn turkcell orada bu sorulara yanýt veriyor mutlaka hattýnýz inceleme altýna alýnacaktýr.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olan olmuþ bir kere gidni geri vermezler sen o olayý iptal ettirmeye bak aynýsý bizim bir arkadaþýn baþýna da geldi bir kere melodi istesen musallat oluyorlar þerefsizler sen yollamadýysan da evde coluk cocuk yollamýþtýr yoksa olmazdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ringofon servisindende beleþ melodi almayýn arkadaþlar...Abim almýþ ve kontörü gidiyodu þu anda iptal ettirdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim iptal iþlemi için bi numara verdiler bende aradým iptal ettirdim bakalým ne olacak..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Malesef o tür servislere melodi isteseniz bile oraya uye yapýp her hafta kontor alýyorlar.Gonderdiginiz servise iptal yapýn .O da olmadý bu siteye uye olun burada anlattýgýnýz gibi sorunu oraya yazýn turkcell orada bu sorulara yanýt veriyor mutlaka hattýnýz inceleme altýna alýnacaktýr.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

deðerli arkadaþým çok teþekkür ederim vermiþ olduðun sitede ayný þikayetleri olan kimselerde vardý onlarýn sorunlarý çözülmüþ inþallah benim kide çözülür..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri