REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Kurtlar Vadisi kaldırıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar Vadisi kaldırıldı

Kurtlar Vadisi-Terör yayından kaldırıldı mı? Medya kulislerine düşen son haber ortalığı karıştırdı. Dün akşam saatlerinde RTÜK yöneticileri ve Show TV Genel Müdürü Saner Ayar biraraya geldi.

Yöneticiler şikayetleri Ayar'a iletti. RTÜK'ün kanalı uyardığı ve Show'un da diziyi yayından kaldırmak için formül arayışına girdiği iddia ediliyor.

böyle bir durum sözkonusu olursa bir kurtlar vadisi sever olarak herkesi tepki göstermeye davet ediyorum rtüke.onlar nasıl kaldırılsın diye tepki gösterdilerse bizlerde yayında kalması için mail, fax ve telefonlarla tepkimizi gösterelim arkadaşlar rtüke.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç tepki gösteren yokmu arkadaşlar.tepkilerinizi forumdada dile getirin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç tepki gösteren yokmu arkadaşlar.tepkilerinizi forumdada dile getirin lütfen
    Bu anket konusunda verin isterseniz anket konusu bu konu üzerinde yogunlaştıgı için daha iyi olabilir bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle bir haber duymadım arkadaşım.perşembe gününü iple çekiyorum.eğer kaldırırsalar tepkimiz geçikmez.dereyi görmeden pacaları sıvamayalım derim.bekleyip görecez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırlsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisini kaldırtanlar orasına kına yaksınlar kaldırtan töreris

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı temel50 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurtlar vadisini kaldırtanlar orasına kına yaksınlar kaldırtan töreris
    ortamı germeyelim arkadaşlar.bu sadece ajanslara düşen bir idda daha.umarım kaldırılmaz.konuyu forumdaki anketimiz var oradan takip edebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldıranlar terorist muamelesi görür bence heeşey gerçekçi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuya anketten devam edelim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu kapanmıştır. Bu konu hakkında yeterince yorum var herkesin yorumunu ankete bekliyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri