Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi kaldýrýldý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurtlar Vadisi kaldýrýldý

Kurtlar Vadisi-Terör yayýndan kaldýrýldý mý? Medya kulislerine düþen son haber ortalýðý karýþtýrdý. Dün akþam saatlerinde RTÜK yöneticileri ve Show TV Genel Müdürü Saner Ayar biraraya geldi.

Yöneticiler þikayetleri Ayar'a iletti. RTÜK'ün kanalý uyardýðý ve Show'un da diziyi yayýndan kaldýrmak için formül arayýþýna girdiði iddia ediliyor.

böyle bir durum sözkonusu olursa bir kurtlar vadisi sever olarak herkesi tepki göstermeye davet ediyorum rtüke.onlar nasýl kaldýrýlsýn diye tepki gösterdilerse bizlerde yayýnda kalmasý için mail, fax ve telefonlarla tepkimizi gösterelim arkadaþlar rtüke.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç tepki gösteren yokmu arkadaşlar.tepkilerinizi forumdada dile getirin lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kralleo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hiç tepki gösteren yokmu arkadaþlar.tepkilerinizi forumdada dile getirin lütfen
    Bu anket konusunda verin isterseniz anket konusu bu konu üzerinde yogunlaþtýgý için daha iyi olabilir bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben böyle bir haber duymadım arkadaşım.perşembe gününü iple çekiyorum.eğer kaldırırsalar tepkimiz geçikmez.dereyi görmeden pacaları sıvamayalım derim.bekleyip görecez

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldırlsın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisini kaldýrtanlar orasýna kýna yaksýnlar kaldýrtan töreris

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý temel50 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kurtlar vadisini kaldýrtanlar orasýna kýna yaksýnlar kaldýrtan töreris
    ortamý germeyelim arkadaþlar.bu sadece ajanslara düþen bir idda daha.umarým kaldýrýlmaz.konuyu forumdaki anketimiz var oradan takip edebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaldıranlar terorist muamelesi görür bence heeşey gerçekçi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konuya anketten devam edelim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu kapanmıştır. Bu konu hakkında yeterince yorum var herkesin yorumunu ankete bekliyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri