Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Next YE - 18500 HD+PLUS New Menu Iptv & More

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next YE - 18500 HD+PLUS New Menu Iptv & More

You can use this sw only with 18500hd+plus and 20000 model do not try it with old 18500hd model
    During upgrading it gives wrong bin size but its ok accept it and continue to upgrading the sw

Only for testing purpose

New menu style
    Google maps
    Picasa
    Dailymotion
    Iptv
    etc etc.
    Yazılım alt yapısı farklı olduğundan mevcut kanal listeniz uyumsuz, bu sebeple bin dosyası uyusuz diye uyarı veriyor. Yükleme modunu "Yazılım + kanal listesi" olarak seçin, yazılım yüklenecek fakat kanal listeniz silinecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar next 18500 hd icin uyar mi bu yazilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tree_onestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar next 18500 hd icin uyar mi bu yazilim
    Uymaz arkadaşım bu yazılım 18500hd+ plus ve teknosada satılan muadili next ye-20000hd serisi için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamun aleyküm
    kardeş ben next destek sitesinden indirip usb belleğe attım ve boyut büyük uyarısını kabul ederek yazdırdım fakat sanırınm *** li bölümü ok ladım simdi ekranda ASH yazıyor ekran kara ne yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydogan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamun aleyküm
    kardeş ben next destek sitesinden indirip usb belleğe attım ve boyut büyük uyarısını kabul ederek yazdırdım fakat sanırınm *** li bölümü ok ladım simdi ekranda ASH yazıyor ekran kara ne yapmalıyım
    vay hemşerim
    yazılımı bilgisayardan loderle atıcaksın düzelir
    yanlız şunu yap
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım alt yapısı farklı olduğundan mevcut kanal listeniz uyumsuz, bu sebeple bin dosyası uyusuz diye uyarı veriyor. Yükleme modunu "Yazılım + kanal listesi" olarak seçin, yazılım yüklenecek fakat kanal listeniz silinecektir.
    tşkkrler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkkrler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri