REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Kadıköy'de şok goller!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

fb taraftar :

----önce futbolunuzu oynayın bırakın bu ucuz hareketleri.kahrımızdan öldük bugün.siz hala arma öperek gözümüzü boyamaya çalışmayın

-----armayı para için öpersen ancak bu kadar olur )

----karabükte öpüşme modasına uydu forvetleri çıkarmasa 5-6 kere öperdi

armayı kimsenin para için öptüğünü zannetmiyorum karabükte öpüşme modasına uydu forvetleri çıkarmasa 5-6 kere öperdi derken bekirdenmi bahsediyorsun fenerbahçemi ve bizi kimse öpemez bu da böyle bilinsin yönetimin yanlışları bizim suçumuz değil biz fenerliyiz ve öyle öleceğiz aynı senin beşiktaşlı olduğun gibi saygılar kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[IMG] suyundan da koyyy ![/IMG]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    armayı kimsenin para için öptüğünü zannetmiyorum karabükte öpüşme modasına uydu forvetleri çıkarmasa 5-6 kere öperdi derken bekirdenmi bahsediyorsun fenerbahçemi ve bizi kimse öpemez bu da böyle bilinsin yönetimin yanlışları bizim suçumuz değil biz fenerliyiz ve öyle öleceğiz aynı senin beşiktaşlı olduğun gibi saygılar kardeş
    usta selamlar: bu laflar sözler bana ait değil.fb li taraftarların !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *
    Vallamı?

EVET usta yönetimde kabul görecek herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [IMG] suyundan da koyyy ![/IMG]

ne yaptın BAKKAL !

Kocaman, Karabük yenilgisi sonrası görevinden şu sözlerle ayrıldı: "2.5 yıldır şerefli bir görev alan Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'nden istifa ediyorum. Bu şerefli görevi daha fazla devam ettirebileceğimi düşünmüyorum, görevimi bırakıyorum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

twitter'daki takipçilerine yanıt veren Alex de Souza, Karabükspor maçıyla ilgili olarak da 'İzliyorum, çok kötü maç' ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu, karşılaşma sırasında Fenerbahçe tribünlerinin yaptığı 'I love you Alex' tezahüratlarına İngilizce 'Ben de sizi seviyorum' şeklinde yanıt verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayret yönetim kocamanın istifasını kabul etmemiş herhalde bi kaç maç daha dur sonra bertaber gideriz dedi galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağzım açık izledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanju_aydin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alex alex alex sen yolla alex gibi adamı sonra karbüke galatasaraya karşı hiç futnol oynayamadan yenil sonrada hakemlere hakaretler yap yenilgiye kılıf aramayalım bu fenerden hiç bir şey olmaz hele kocamandan hiç bir şey olmaz artık kocamanında suyu ısınmaya başladı aziz başkan ya yolluyacak biraz rahat nefes alacak yada beraber bavullarını ntoplayıb gidecekler iki yenilgi daha aldımı fener seyircisinin önünde kimse duramaz sen üç seneden beri takıma ne oyun oynatıyon ne sistemin var ya sonra hakemler ayıb ya
    Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonun başlangıcı yönetim bazında geçen hafta galatasaray yenilgisi bu hafta kendi evinde karabük yenilgisi önümüzdeki hafta alınacak bir yenilgi ne aykutu nede azizi kimse fenerde istemez alexi gönderdiğinize pişman olacaksınız
    kusura bakmayında alex kim ya bu takımın bu hale gelmesindeki başrol oyuncusu. Sanki bu futbol daha önce yoktu. Yani şu adamın artık ismi bile fenerbahçeyle anılmasın.

Alexten bir cacık olduda sanki bir başarı oldu çok guzel oyun gördük gecelim alex i falan o gitsin twit atsın..

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri