Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kadýköy'de þok goller!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

fb taraftar :

----önce futbolunuzu oynayýn býrakýn bu ucuz hareketleri.kahrýmýzdan öldük bugün.siz hala arma öperek gözümüzü boyamaya çalýþmayýn

-----armayý para için öpersen ancak bu kadar olur )

----karabükte öpüþme modasýna uydu forvetleri çýkarmasa 5-6 kere öperdi

armayý kimsenin para için öptüðünü zannetmiyorum karabükte öpüþme modasýna uydu forvetleri çýkarmasa 5-6 kere öperdi derken bekirdenmi bahsediyorsun fenerbahçemi ve bizi kimse öpemez bu da böyle bilinsin yönetimin yanlýþlarý bizim suçumuz deðil biz fenerliyiz ve öyle öleceðiz ayný senin beþiktaþlý olduðun gibi saygýlar kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ASÝL Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    armayý kimsenin para için öptüðünü zannetmiyorum karabükte öpüþme modasýna uydu forvetleri çýkarmasa 5-6 kere öperdi derken bekirdenmi bahsediyorsun fenerbahçemi ve bizi kimse öpemez bu da böyle bilinsin yönetimin yanlýþlarý bizim suçumuz deðil biz fenerliyiz ve öyle öleceðiz ayný senin beþiktaþlý olduðun gibi saygýlar kardeþ
    usta selamlar: bu laflar sözler bana ait deðil.fb li taraftarlarýn !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri