iyide aykutla olmuyor bu iş .Hangi taraftar fenerin maçını heyecanla izledi 2-3 maç vardır.Hep vasat futbol hep golden sonra gol atma yerine defans yapıp skoru koruma mantıgı
başkan en iyisini bilir doğru yapıyor bence
aykut hangi yüzle devam edicek tabi devam ederse yoks a bu bir gaz mı futbolculara
...fUTBOLCULARLA da konuştu kimse kimseye yardım etmedi GÖLGE futbolu oynayanlar DEVRE arası GİDER
177bin EURO adamlar
--kocaman onu istifaya davet edenlerden daha fazla fb li
--ben fb için 1 yıl yattım ey FB. liler siz ne yaptınız !
dedii AZİZ YILDIRIM
zaten problem aykut hocada değil. Takımın içinde halen alexin artıkları var. Son akşam onun evinde ziyaret edenler aykut kocamın göndermek için ellerinden geleni sahada yapıyorlar. Çalışmıyorlar geziniyorlar. İnşallah aykut hoca gitmez devre arasında da şeriatın kestiği parmak gitmesi lazım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
---benim küçük oğlanda FB benim paralarımı aldı götürdü fbstorlardan atkı kaşgol deplsman seyahatler vs bütün paramı FB klübüne harcadı
demek ki senden daha fenerli !!! fb'de artık kral çıplak
fb'de artık kral çıplak
ERMAN TOROĞLU:45:
Konu zekı62 tarafından (23-12-2012 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri