maç öncesi ve maç esnasında gördük onurlu inanan zengin karakterlileri.
GS takımı stada girerken ana avrat tezaruhatlarını, maç esnasında yayıncı kuruluş bile sesini kısmadan 4 5 dk dinlettiler, avrupa fatihiymiş Galatasaray diyerek başlayan sonrada A..... S.... diye türkülerini.
Burağa ve kendi futbolcularına yabancı madde atanlar çok onurluymuş. afferimm
Allaha şükür Galatasaraylıyım. bizim stadımızda misafirperverliğin adabını öğretiyoruz herkese...
"Onurlu zenginlerin" nedir yaI ıh olmamıs bu
burak denilen futbolcu bile demek istemediğim birini fatih terim aldığı için trabzonsporlu bu taraftar grubunun ünal aysala teşekkür etmeleri gerekir....yaaa kardeşim bir santfor bukadarmı savruk bukadarmı beceriksiz olur,adam ayağına gelen hiçbir topu diğer arkadaşına aktaramıyor,top süremiyor şut atamıyor....bu adamdan bir cacık olamıyacağını imzayı attiğı ilk gün biliyordum ve yazdım...akşam birde şuna dikkat ettim bu adam umuta pas atmıyor,onun 12'ci gölü atmasını istemiyor,kendisi 9 golde yaa,işin içine bencillik egoistlik giriyor....fakat başkası ona pas atmadığı taktirde kızıyor bağırıyor hoplayıp zıplıyor,bütün bunlarıda sözüm ona imparator efendide seyrediyor sanki bu adamın 5 milyon euroluk bonsarvisinden komisyon almış gibi bu kabiliyetsize türbindekiler gibi seyirci kalıyor....bu adamı zorla itekaka gölcü yapabilmek için çaba sarfeden imparator efendi baroş denilen oynasada oynamasada yıllık 2'5 milyon euroya malolan dünya çapında bir yıldızı yedek kulübesine dahi sokmamakla kendine ve galatasaraya zarar veriyor,bir maç bile oynatmadığı bu baroş kompleksi acaba niyedir...elinde enazından gol atmasını bilen bir değer varken,fenerbahçe beşiktaş gibi takımlarda nemal olduğu bilinip birkaç maç oynatıldıktan sonra postalanan bu adamda ısrarın niyedir...anlayan bir adım beri gele....
Konu hüseyin tarafından (24-12-2012 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
CİMBOMLU
iice sacmalamışlarr
hiç bunları kaideye bile alınmaz ağzı olan konuşuyor hehehe
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri