---benim küçük oğlanda FB benim paralarımı aldı götürdü fbstorlardan atkı kaşgol deplsman seyahatler vs bütün paramı FB klübüne harcadı
demek ki senden daha fenerli !!! fb'de artık kral çıplak
fb'de artık kral çıplak
ERMAN TOROĞLU:45:
---benim küçük oğlanda FB benim paralarımı aldı götürdü fbstorlardan atkı kaşgol deplsman seyahatler vs bütün paramı FB klübüne harcadı
demek ki senden daha fenerli !!! fb'de artık kral çıplak
fb'de artık kral çıplak
ERMAN TOROĞLU:45:
Konu zekı62 tarafından (23-12-2012 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Aykut .. Kararini gÖzden geÇİrecek
ve=KESİN KARARINI YARIN VERECEK=
Konu zekı62 tarafından (23-12-2012 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
TARAFTAR .. samandırada toplanıyor
KOCAMANA DESTEK için ! alex gibi evine giderler mi ?
Fb de Aziz bey artık bırakmalı Sadece parası var diyemi bu adamı başkan olarak görmek istiyor taraftar
Artık aklı başında beyefendi başkanlık olgusu taşıyabilecek birisi lazım fener e yani biri çıkıp sen fb limisin diye serzenişte bulunan birilerine ben hapis yattım ben daha fenerliyim diye çocukça cevap vermek hiç akıllı işi değil yani
-istifa ettimi samet? söylesene..
eğre istifasını geri alırsa bütün inanırlığını kaybeder.dönerse yönetim kurtulur. dönmezse bundan sonraki başarısızlıkta sıra yönetimde. artık ne futbolcu gönderilmesi ne t.direktör istifası seyirciyi kesmez.
aykut un gitmesi ile fener düzelmez 3 senede fenere hic bir şey vermedi yönedtimde dahil aziz yıldırım kaldığı sürece fenrin üzerindene attığı şike lekesi devamlı gündemde kalcak fner zarar görmeye devam edecek aziz yıldırım fenere zarar veriyor artık fenrin başına kavgacı değil uysal hoşgörülü herkesle iyi geçinen birinin başkan olması gerkir
ve aykut döner...
bu ikiside dönek zaten......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri