Teşekkur: 0
serkan bey yazılım 6.9.2005 tarihli çünkü 24.5 2006 yazılımını yükleyince bu sefer iki slotta olan kartlar aynı anda çalışmıyor:v6cry:
serkan bey 6.9.2005 tarihli olan orjinal yazılım bunun üzerine verdiğiniz sof cami attım srg açtı. ***** açtı yalnız elle keygirdiğimiz bölümde 7cae diye görülen o1 ve 1o ıd li satırlara keyleri girdim modifiye ettim fakat açılmıyor. aes li 4225 sky başka yazılım mevcut mu?. x cam orion la tps leri seyredebiliyorum ama x cami çıkardığımda makinaya elle *** gidiğimde açılmıyor. sizleri de kusura bakmayın rahatsız ettim![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
aciko 4222 cı cihazım var son keyleri atmıstım multiler falan acılmıyor ya aslında 7-7-06 tarihli yazılımdan farklı bir kanal acılmıyor hatta mevcut biss keyler bile gitti hocam sorun nerde olabilir acele cevap yazarsanız cok memnun olurum internete hergün girme fırsatım olmuyor yardımlarınız için simdiden tesekkürler
birde basta verdiğiniz srg belgesel d+ ne anlama geliyor hangi kanalları içeriyor yazarsanız çok memnun olurum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
hocam peki türkiyedeki maç esnasında sifreye giren kanalların biss keyleri siliniyor bu beklenen biseymi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri