Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: :::Aciko 422 X-522x Güncel *** Dosyaları :::D+,SRG,BELGESEL OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey verdiğiniz soft cami attım .video link kısmındaki elle *** girme bölümüne 21. satırda ve 22. satırda 7c AE diye ve 01 ve 10 id li satırlara TPS aes keyleri girdim.OK lediğimde tps açılmadı.:v6cry: sizce ne yapmam gerekiyor:49:
    Guncel keyleri girdiginizde açması gerekir.Keyler sürekli degişmektedir.Ayrıca yazılım tarihi hangi aya ait yazarsanız iyi olur..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey yazılım 6.9.2005 tarihli çünkü 24.5 2006 yazılımını yükleyince bu sefer iki slotta olan kartlar aynı anda çalışmıyor :v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey yazılım 6.9.2005 tarihli çünkü 24.5 2006 yazılımını yükleyince bu sefer iki slotta olan kartlar aynı anda çalışmıyor :v6cry:
    yazılım 6.9.2005 tps aes sistemi yokki..Üzgünüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey 6.9.2005 tarihli olan orjinal yazılım bunun üzerine verdiğiniz sof cami attım srg açtı. ***** açtı yalnız elle keygirdiğimiz bölümde 7cae diye görülen o1 ve 1o ıd li satırlara keyleri girdim modifiye ettim fakat açılmıyor. aes li 4225 sky başka yazılım mevcut mu?. x cam orion la tps leri seyredebiliyorum ama x cami çıkardığımda makinaya elle *** gidiğimde açılmıyor. sizleri de kusura bakmayın rahatsız ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey 6.9.2005 tarihli olan orjinal yazılım bunun üzerine verdiğiniz sof cami attım srg açtı. ***** açtı yalnız elle keygirdiğimiz bölümde 7cae diye görülen o1 ve 1o ıd li satırlara keyleri girdim modifiye ettim fakat açılmıyor. aes li 4225 sky başka yazılım mevcut mu?. x cam orion la tps leri seyredebiliyorum ama x cami çıkardığımda makinaya elle *** gidiğimde açılmıyor. sizleri de kusura bakmayın rahatsız ettim
    TPS Aesli 5225 sky yazılımı var birde onu deneyin ondan başka aes yazılımlı Goldmaster 11400 yazılımı var.Gm 11400 yazılımı forumda mevcut sorunsuz yazılımdır deneyin isterseniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko 4222 cı cihazım var son keyleri atmıstım multiler falan acılmıyor ya aslında 7-7-06 tarihli yazılımdan farklı bir kanal acılmıyor hatta mevcut biss keyler bile gitti hocam sorun nerde olabilir acele cevap yazarsanız cok memnun olurum internete hergün girme fırsatım olmuyor yardımlarınız için simdiden tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde basta verdiğiniz srg belgesel d+ ne anlama geliyor hangi kanalları içeriyor yazarsanız çok memnun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aciko 4222 cı cihazım var son keyleri atmıstım multiler falan acılmıyor ya aslında 7-7-06 tarihli yazılımdan farklı bir kanal acılmıyor hatta mevcut biss keyler bile gitti hocam sorun nerde olabilir acele cevap yazarsanız cok memnun olurum internete hergün girme fırsatım olmuyor yardımlarınız için simdiden tesekkürler
    Bu verdigim softcamla Digital +. Biss belgesel,srg kanalları mutlaka acıyor .Tps leri guncel aes girerek izleyebilirsiniz.Keyleri yukledikten sonra cihazın *** bölümüne reset atmayınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam peki türkiyedeki maç esnasında sifreye giren kanalların biss keyleri siliniyor bu beklenen biseymi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam peki türkiyedeki maç esnasında sifreye giren kanalların biss keyleri siliniyor bu beklenen biseymi
    Bende silinmiyor sorun yok.Şu an hala izliyorum Manchester Utd. Liverpool maçını

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri