Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: :::Aciko 422 X-522x Güncel *** Dosyaları :::D+,SRG,BELGESEL OK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam ben ********* şifresini girmek istiyorum nasıl yaparım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı geredeliibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ben ********* şifresini girmek istiyorum nasıl yaparım
    softcamı atsan yeterli o zaman acar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan usta rahatsız ediyorum ama bende 11400 cım var ben 5225 i yükledim sonra softcam açmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı geredeliibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan usta rahatsız ediyorum ama bende 11400 cım var ben 5225 i yükledim sonra softcam açmadı
    5225 yazılımda sorun var .Siz 4225 sky yazılımını atın bence ACİKO 4225-GM 11400 Eş deger cihazdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta ben dediginiz sıralamaya uydum 4225 attım softcam *** maker programı ile yeniden attım yine açılmıyor ********* izleyemiyorum bana bir yardımcı olsan gerekirse elle gireyim nereye ve şifresi nasıl yardımcı olursan sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6382 BİSS bölümüne girin ilk satıra 00100 00 diger 16 haneyi ekleyiniz. burada *** var bu linkte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Admin tarafından (29-10-2006 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol açtık usta sonunda oldu softcamdan açılmadı ama manuel oldu çok sagol emeklerine saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok saol serkan abiii attım cihaza bakalım ne olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çalışıyoooooooooooo kanallar açılıyo türksat ********* açılıyo çok saol serkan abiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam usta bir konu hakkında daha bilgi edinmem lazım şimdi sorum şu bende 11400 goldmaster var ben buna 4225 acıko yükledim ve softcam attm ama kanallar açılmadı sonra tavsiyeniz üzerine manuel olarak biss bölümüne girdim yalnız bir şifre girebiliyoruz sonra başka ekleme yaptıgımız zaman bir sonraki kayboluyor ne yapmalıyız yada direk pc den cihaza atmanın başka bir yolu varmı daha dogrusu ben pc ile girip manuel yapmak istemiyorum yukarıda bahsetmişsiniz bu şifreli kanalları tps atın falan gibi multivision *** wiew ********* ve bunun gibi kanalların şifrelerini nerden bulabilirm ve pc den 11400 cım modele nasıl yüklerim yazılım acıko 4225 yüklü biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yardım elinizi uzatın teşekkürler şimdiden....

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri