REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TTNET VE Turk telekom aboneleri KAZANIYORLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar nerden huylandın derseniz bize ulaşın sayfasına tıkladıgınızda
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazısı var başka ilitişim bilgileri mevcut degil aman dikkatli olalım zannediyorsam bilgilerimizi almak istiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nerden huylandın derseniz bize ulaşın sayfasına tıkladıgınızda
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazısı var başka ilitişim bilgileri mevcut degil aman dikkatli olalım zannediyorsam bilgilerimizi almak istiyorlar

Abi allah aşkına görmuyormusun turktelekom.com.tr sayfası verdigin sayfa adamlar bilgilerini ne yapsın sende yaygaraya veriyorsun.Biz bu işin içinde olan insanların hangi sayfanın tehlikeli hangı sayfanın korsan oldugunu biliriz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanki bu sayfa tuzak gibi
    peki türktelekom sayfasında niye duyuru yok

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=45igOt9ZfcE[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özür dilerim herhalde yanıldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özür dilerim herhalde yanıldım
    Merak etme ben kefilim :45: 8 yıldır tanımış olmanız lazım bizleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntı yok sayfa turktelekoma ait

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim 3-4 ay puanım birikti yaklaşlık 4500 civarı idi bende konuşma dakikaları aldım mesela orada avea her yöne 100 dakika diyor ama 40 tl lik konuşma yukleniyor bunu sms lerde konuşmadan tarifen üzerinden kullanabiliyorsun:45:

Abi bizde Avea hat yok. Biz Ailecek faturalı vodafone kulanıyoruz. Zaten 1 hafta sonra bu siteyi unuturum bile hatırladığımdada baya bi puan birikmiş olur heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekom ile başıma ne geldi anlatayım klasik hat kullanıyordum tarife degişiklilgi için aradılar tarifemi degiştirmeyecegimi söyledim karşı taraf bana 2veya 3 ay deneyin ev avantaj tarifeni begenmezsen dönersiniz dediler faturam yüzde elli arttı ben aradım eski tarifenize dönemeyecegime söylediler bende kızarak ve ses kaydı oldugunu ve mahkemeye veregimi söyleyerek düzeltmelerini istedim bana bilgi vereceklerini söyleyip kapattılar (hala aramadılar)1 ay sonra aradım düzelttiklrini söyediler fatura 1 ay geçmesine ragmen elime geçmedi düzeltilmedigine dahi bilmiyorum BU YÜZDEN TELEKOM VE TTNET GÜVENİM KALMADIGINI BELİRTMEK İSTEDİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak etme ben kefilim :45: 8 yıldır tanımış olmanız lazım bizleri
    size ve foruma güvenmesem zaten yazmazdım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size ve foruma güvenmesem zaten yazmazdım saygılarımla
    Tamam hocam tekrardan geçmiş olsun.Turk telekomun sabit hattan attıgı kazıgı bu siteleriyle telafi ediyoruz bizde

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri