Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TTNET VE Turk telekom aboneleri KAZANIYORLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntı yok sayfa turktelekoma ait

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekom ile başıma ne geldi anlatayım klasik hat kullanıyordum tarife degişiklilgi için aradılar tarifemi degiştirmeyecegimi söyledim karşı taraf bana 2veya 3 ay deneyin ev avantaj tarifeni begenmezsen dönersiniz dediler faturam yüzde elli arttı ben aradım eski tarifenize dönemeyecegime söylediler bende kızarak ve ses kaydı oldugunu ve mahkemeye veregimi söyleyerek düzeltmelerini istedim bana bilgi vereceklerini söyleyip kapattılar (hala aramadılar)1 ay sonra aradım düzelttiklrini söyediler fatura 1 ay geçmesine ragmen elime geçmedi düzeltilmedigine dahi bilmiyorum BU YÜZDEN TELEKOM VE TTNET GÜVENİM KALMADIGINI BELİRTMEK İSTEDİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birtürlü üye olmayı başaramadım. Ne hikmetse bütün alanları doldurun diye uyarı çıkıyor sorun nedir anlayamadım. Sadece bendemi acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birtürlü üye olmayı başaramadım. Ne hikmetse bütün alanları doldurun diye uyarı çıkıyor sorun nedir anlayamadım. Sadece bendemi acaba.

Farklı bir tarayıcı ile denedinizmi.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Farklı bir tarayıcı ile denedinizmi.?
    Teşekkürler arkadaşım bilgi için. Oldu başka tarayıcı ile.sağol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler arkadaşım bilgi için. Oldu başka tarayıcı ile.sağol.

Olduğuna sevindim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

19.03.2012 tarihinde üye olmuştum 3241 puan toplamışım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üye oldum bakalım ne kadar puan birikecek bizde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üye oldum bakalım ne kadar puan birikecek bizde
    Ev telefonu ve adsl varsa ortalama 600 puan veriyor anketler profil guncellemeleri falan puan kazandırıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen yıl üye olmuştum,ama ne şifremi ne de diğer kayıtlarım çıkmamış olmalı ki,üyeliği yenilemek zorunda kaldım.

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri