Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: TTNET VE Turk telekom aboneleri KAZANIYORLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ev telefonu ve adsl varsa ortalama 600 puan veriyor anketler profil guncellemeleri falan puan kazandırıyor

Sağolasın. Profil günceleme yaptım 50 puanda oradan aldım. Şimdilik 410 puan var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağolasın. Profil günceleme yaptım 50 puanda oradan aldım. Şimdilik 410 puan var.
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkurler
    Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler....
    :45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler uye oldum bilgi için dunyadan haberimiz yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üye olanlar kaç puan aldılar onlarıda yazarlarsa daha iyi olur. Abonelik yaşından hoşgeldin hediyesi falan filan puan çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üye olanlar kaç puan aldılar onlarıda yazarlarsa daha iyi olur. Abonelik yaşından hoşgeldin hediyesi falan filan puan çıkıyor.
    Benim 3 yıllık abonelik var hemen 600 puan verdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski aboneliklere daha cok puan veriyorlar bizim arkadaş yeni abone olmuştu ona 50 puan verdiler
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri