REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
52 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TTNET VE Turk telekom aboneleri KAZANIYORLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TTNET VE Turk telekom aboneleri KAZANIYORLAR

"Yeni Üyelik Bilgilerim" alanında yer alan bilgileri doldurarak siz de bu ayrıcalıklar dünyasına ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

KAZANMAKMAK'la internette gezdikçe, ev telefonunuzla konuştukça, TTNET ve Türk Telekom müşterisi olmaya devam ettikçe ve kampanyalarımızdan faydalandıkça kat kat KAZAN PUAN kazanacak, birçok markada indirimli alışveriş fırsatına sahip olacak ve sürpriz ödüller kazanma şansı yakalayacaksınız!

Üstelik hem Türk Telekom hem de TTNET müşterisiyseniz iki kere kazanacaksınız!

Tamamen ttnet ve turk telekomun yasal sitesidir örnek olarak benim hattım avea aylık 40 tl lik puanım karşılık hediye tl alıyorum her ay gelen faturanıza göre puan yukleniyor tamamen ücretsiz olup altından bir çapan oglu cıkarmı diye düşünmeyin VE KESİNLİKLE FATURANIZA EKSTRA 1 KURUŞ YANSIMAYACAKTIR

Ayrıca Ücretsiz Uye Olanlara Akşam 7'den Sabah 7'ye Her Yöne Ayda 1000 Dakika Özgürce Konuşuyor!
    Konu Editor tarafından (24-12-2012 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende hem TTNET var hemde Sabit telefon. Şimdi ben 2 keremi kazanmış oluyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üye olduk bakalım ne olacak. Şuan Türktelekom müşterilik yaşı puanı olarak 290 puan

Hoşgeldi hediyesi 50 puan.

Birde ufak bi anket doldurdum 20 de ondan Toplam 360 puan verdi.

40.000 puanda nokia c5 veriyorlarmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üye olduk bakalım ne olacak. Şuan Türktelekom müşterilik yaşı puanı olarak 290 puan

Hoşgeldi hediyesi 50 puan.

Birde ufak bi anket doldurdum 20 de ondan Toplam 360 puan verdi.

40.000 puanda nokia c5 veriyorlarmış.
    Ayrıca o puanlar her ay çoğalıyor xxman usta ödüllerde konuşma dakikalarıda var ben genelde onları kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca o puanlar her ay çoğalıyor xxman usta ödüllerde konuşma dakikalarıda var ben genelde onları kullanıyorum

3-4 ay puanlara dokunmayalım bakalım nekadar birikecek.

Zaten 30-35 tl arası Telefon faturası geliyor.

52 tl de internet faturası.

Madem konuşma dakikalarındanda puan veriyorsa Bu akşam 7 sabah 7 den bi faydalanalım dimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3-4 ay puanlara dokunmayalım bakalım nekadar birikecek.

Zaten 30-35 tl arası Telefon faturası geliyor.

52 tl de internet faturası.

Madem konuşma dakikalarındanda puan veriyorsa Bu akşam 7 sabah 7 den bi faydalanalım dimi.
    Benim 3-4 ay puanım birikti yaklaşlık 4500 civarı idi bende konuşma dakikaları aldım mesela orada avea her yöne 100 dakika diyor ama 40 tl lik konuşma yukleniyor bunu sms lerde konuşmadan tarifen üzerinden kullanabiliyorsun:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim 3-4 ay puanım birikti yaklaşlık 4500 civarı idi bende konuşma dakikaları aldım mesela orada avea her yöne 100 dakika diyor ama 40 tl lik konuşma yukleniyor bunu sms lerde konuşmadan tarifen üzerinden kullanabiliyorsun:45:

Abi bizde Avea hat yok. Biz Ailecek faturalı vodafone kulanıyoruz. Zaten 1 hafta sonra bu siteyi unuturum bile hatırladığımdada baya bi puan birikmiş olur heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanki bu sayfa tuzak gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanki bu sayfa tuzak gibi
    Yok hocam tuzak değil herkesi uye kabul etmiyorlar zaten ttnet uye numarası ve tc kimlik bilgileri dogru olmak zorunda ben 4 -5 aydır kullanıyorum zararı yok alttada bakabilirsiniz

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki türktelekom sayfasında niye duyuru yok

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri