REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: yazılım yükleme sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yazılım yükleme sorunu

arkadaşlar cihazı 2.el olarak aldım cihazda free iptv denedim çalışıyor cccam çalışıyor cihaz medialink bp.1s1cı yazılım v2.35-p var.şu anda 2.42 yazılımı çıkmış durumda fakat ne usb den nede otomatik olarak yazılım yükleyemiyorum forumdaki yükleme şekillerini deniyorum fakat hep geçersiz dosya hatası veriyor.yardım ederseniz çooook sevinirim teşekkürler.

2. 24-12-2012, 13:32

Sebep
    Cevap verildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım dosyasını bilgisayarınıza indirince klasore cıkartmanız gerekiyor bunu yapmışmıydınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

klasöre çıkartıncada olmuyor cihaz kapalı olacak şekilde önce usb yi takıp sonra cihazı açtığımda cihaz normal olarak açılıyor ve hiçbir şey olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

unutmadan klasöre çıkarttığımda yine zip dosyası gibi görünüyor ama dosyanın üzerine gelince iso dosyası olarak görünüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar medialink bp.1s1cı cihazına 2.35 yazılımını yükledikten sonra başka bir yazılım atabilen varmı acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben de kabel versiyonu var. makineyi sıfır aldım. software update yapayım dedim. birçok forumdan farklı dosyalar indirdim. ama hiçbiri çalışmadı. bu sitedeki dosyayı indirdim çalıştı update yaptı ve şimdi sorunsuz update yapabiliyorum... sana tavsiyem indirdiğin dosyada sorun olabilir... ilk başta usb stickten farklı dosyaları dene

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri