Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: yazýlým yükleme sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yazýlým yükleme sorunu

arkadaþlar cihazý 2.el olarak aldým cihazda free iptv denedim çalýþýyor cccam çalýþýyor cihaz medialink bp.1s1cý yazýlým v2.35-p var.þu anda 2.42 yazýlýmý çýkmýþ durumda fakat ne usb den nede otomatik olarak yazýlým yükleyemiyorum forumdaki yükleme þekillerini deniyorum fakat hep geçersiz dosya hatasý veriyor.yardým ederseniz çooook sevinirim teþekkürler.

2. 24-12-2012, 13:32

Sebep
    Cevap verildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýlým dosyasýný bilgisayarýnýza indirince klasore cýkartmanýz gerekiyor bunu yapmýþmýydýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

klasöre çýkartýncada olmuyor cihaz kapalý olacak þekilde önce usb yi takýp sonra cihazý açtýðýmda cihaz normal olarak açýlýyor ve hiçbir þey olmuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

unutmadan klasöre çýkarttýðýmda yine zip dosyasý gibi görünüyor ama dosyanýn üzerine gelince iso dosyasý olarak görünüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar medialink bp.1s1cý cihazýna 2.35 yazýlýmýný yükledikten sonra baþka bir yazýlým atabilen varmý acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ ben de kabel versiyonu var. makineyi sýfýr aldým. software update yapayým dedim. birçok forumdan farklý dosyalar indirdim. ama hiçbiri çalýþmadý. bu sitedeki dosyayý indirdim çalýþtý update yaptý ve þimdi sorunsuz update yapabiliyorum... sana tavsiyem indirdiðin dosyada sorun olabilir... ilk baþta usb stickten farklý dosyalarý dene

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri