MUHARREM ÝNCE = On yýlda bankalarýmýzý ayrýþtýrdýnýz, lokantalarýmýzý ayrýþtýrdýnýz, gýdalarýmýzý ayrýþtýrdýnýz, marketlerimizi ayrýþtýrdýnýz. On yýlda, Türkiye’yi ayrýþtýrdýnýz. Sürekli kavga ettiniz, bilim kurullarýyla kavga ettiniz, yargý organlarýyla, iþ dünyasýyla, medyayla, iþçi sendikalarýyla, muhalefetle, tarihle kavga ettiniz, dizilerle kavga ettiniz, komþu ülkelerle, çiftçiyle, öðrenciyle kavga ettiniz, size biat etmeyen herkesle kavga ettiniz. Kavgadan, çatýþmadan, kamplaþmadan nemalandýnýz

HARUN OLDU KARUN
Sizden olmayan herkesi yok etmek için her yola baþvurdunuz. Sizin gibi düþünmeyenleri ya zindana attýnýz ya da genel baþkan yardýmcýsý yaptýnýz. 19 Nisan 2011, Genel Baþkan Yardýmcýnýz Numan Kurtulmuþ bakýn ne diyor? “2023’te bu zadegân iktidar olursa BOP sayesinde bölge ülkelerinin sayýsýnýn 2 katýna çýktýðýný göreceðiz, icra gelmeyen ev kalmayacaðýný göreceðiz, zenginlerin yaþadýðý sitelerin etrafýndan dilenen yoksullara polisin biber gazýyla müdahale ettiðini göreceðiz, AVM’lerin önünde bakkallarýn, kasaplarýn, manavlarýn dilencilik yaptýðýný göreceðiz, 2023’te Baþbakanýn çocukluk arkadaþý, askerlik arkadaþý, belediyeden arkadaþý ve þoförlerinden baþka kimsenin milletvekili olamadýðýný göreceðiz. Yaðmur sularýnýn parayla satýldýðýný göreceðiz.” Bunlarý ben söylemiyorum, Kurtulmuþ söylüyor. Yani dün böyle diyordu Harun, bugün o da olmaya karar verdi Karun.
500 PUANLA GÝRÝLEN ODTÜ’YE 5 BÝN POLÝSLE GÝRDÝNÝZ
Sizin gibi düþünmeyenleri ya iþten attýrdýnýz ya iftira attýnýz ya da peþine polis ve müfettiþ taktýnýz. Sadece 2012 yýlýnda 47 kitaba yasaklama kararý çýkarttýnýz. ‘Hedefe giderken þeytanla bile iþ birliði yaparým’ deyip PKK’lýlardan gizli tanýk yaptýnýz. ‘Dostum, kardeþim’ dediklerinizin linç edilmesi için bavulla para gönderdiniz. Türkiye’nin en parlak öðrencilerinin 500 puanla girdiði ODTÜ’ye siz 5 bin polisle girdiniz.
HOCANIN KAZANI, SÝZÝN GEMÝCÝKLERÝNÝZ DOÐURUYOR
1 numaranýz “Güroymak deðil, Norþin.” dedi, 2 numara “Ne Roboskisi, Uludere.” dedi, 3 numara ise daða çýkmayý tercih etti. Somali’nin olmayan Merkez Bankasý Baþkanýna randevu verip atanamayan öðretmenlere randevu vermediniz. Nasrettin Hoca’nýn kazaný doðuruyordu, sizin gemicikleriniz doðurdu. Çanakkale’de kanser hastasý öðretim üyesini iþten attýnýz, Gaziantep’te milletvekili olan öðrencilerin okula gelmemeleri için özel senato kararý çýkarttýnýz.
AYLIK KÝRASI 980 BÝN OLAN BAKANLIK
Gelelim sizin Türkiye’nize: Makam arabasýnýn aylýk kirasý 21 bin lira olan Anayasa Mahkemesi Baþkaný var; örtülü ödeneklerde rekor kýrýp Meclisteki makam odasýný 360 bin liraya yenileten Baþbakan var; brüt maaþý 22 bin euro olan baþbakanlýk danýþmaný var; aylýk kirasý 980 bin lira olan bakanlýk var; 50 bin liralýk konutta kiracý olarak oturan Dýþiþleri Bakaný var.
YOLSUZLUÐU ÝTÝRAF EDENÝ AZARLADINIZ
Bu çarký kurmak için, bu çarký korumak için Danýþtay Baþkanýný Danýþtay’a aklattýnýz, Hükümeti Sayýþtay’a aklattýnýz, bakanlarý milletvekillerine aklattýnýz. Yolsuzluk yapaný deðil, yolsuzluðu itiraf edeni azarladýnýz. Meclisin futbol takýmýnýn maçýný canlý yayýn verirken Meclis görüþmelerini göstermediniz. Baþbakan bakanlarýn açýklamalarýný tekzip ederken Dýþiþleri Bakaný Baþbakaný tekzip etti.
ELHAMDÜLÝLLAH DEMEYÝ ÖÐRENEMEDÝNÝZ
Halký kandýrmayýn. Bu topraklarda ‘Bismillah’ demeyi kimse suç saymadý ama siz ‘Elhamdülillah’ demeyi öðrenemediniz, þükretmeyi bilmediniz.
BAÞBAKAN DIÞARI ÇIKTI
Baþbakan beni dinlememek için, baktý ki ne yapacak, dýþarýya çýktý. Bu, benim on yýllýk milletvekilliðimde, iki bütçenin son konuþmasýnda, Baþbakaný çok rahatsýz ediyorum demek ki, bir yolunu bulup Baþbakan dýþarýya çýkýyor, benim konuþmam bittimi geliyor. Ben bunu hayatýmdaki büyük bir onur olarak alýyorum. Siz, demokrasi treninden inip diktatörlük hýzlý trenine tam gaz gitmektesiniz. Ama unutmayýnýz, er ya da geç, bu yüce çatý tanýklýk edecektir ki, bu çark kýrýlacaktýr, bu düzen deðiþecektir ama siz, bu gök kubbe altýnda hoþ bir seda olarak bile kalamayacaksýnýz.