Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Vergi Yanlışlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş serbest piyasa var 1
    banka akpartinin değil 2
    sorunun bana çok garip geldi davayı kazanacağından eminim 3

yani şimdi mazot bilmemne bunları akp yapmıyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayrakları havalanıyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sırasında bence. bende memnun değilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin.
    Dostum maalesef siz bile olayı tam idrak edememişiniz ....Olayın sizin sıralamanız gibi bir alakası yok bu olay BANKA ile alakalı değil olay DEVLET ile ilgili..Serbest piyasanın bu konu ile ne alaksı var onuda anlamadım ama size tavsiyem 24 mesajı BAŞTAN AŞAĞI iyice okumanız...Kendinizi boşu boşuna kandırmaya uğraşmayın takke düştü kel göründü.... Arap parası gittiği an işte o zaman ben göreceğim bu tip yazı yazanları ÜRETMEYEN ülke dıştan pompalanan parayla ayakta durmaya çalışıyor merak etmeyin yakın zamanda sizide sokacak bu yılan hiç kafanızı yormayın toz pembe tablolara gerek yok...Neyin ne olduğu apaçık ortada zaman her şeyi gösterecek.

2. 26-12-2012, 22:04

Sebep
    Gereksiz tartışma yapmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz alışmşız her ay benzine ekmeğe elektiriğe zama şimdi niye zam yapmıyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayın beyler yarın niye fazla soğuk oluyor diye hükümeti suçlarız Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladı işte biz böyleyiz suç işleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi şeyler yaptı dediler diye sözde kendini sanaçı denen şahıs o insanlara küfür edildi

4. 27-12-2012, 02:47

Sebep
    Gereksiz tartışma yapmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz alışmşız her ay benzine ekmeğe elektiriğe zama şimdi niye zam yapmıyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayın beyler yarın niye fazla soğuk oluyor diye hükümeti suçlarız Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladı işte biz böyleyiz suç işleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi şeyler yaptı dediler diye sözde kendini sanaçı denen şahıs o insanlara küfür edildi
    Arkadaşım maalesef sizinde bu yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamadığım ama eğer yanlışım varsa kusura bakma...Aşağıda yazacaklarıma sizde dikkatlice okuyun KIRMIZI ile alıntısını yaptığım yerde DENİZ BAYKALIN hükümeti suçladığını yazmışınız...EEE bu ilk değilki aynı şeyi AKP yapmadımı ben İSTANBUL luyum hiç unutmam o zamanlar NURETTİN SÖZEN Belediye başkanı kalktılar CHP yi suçladılar sizin yüzünüzden YAĞMUR yağmıyor dediler...Ne kadar garip değilmi bu tür lafları maalesef herkes söylüyor bakınız üşenmezseniz heman aşağıda yazacaklarımı lütfen zaman ayırıp okuyun...
    Bundan bir kaç ay önce montaj işi yapıyorum çatıdayım benimle beraber çatıcı ustalarıda var neyse bir ara çay molası verdik ,çayları yudumlamaya başladık. Laf arasında çatıcı arkadaşlardan biri kalktı eskiden CHP varken İSTANBULA yağmur bile yağmazdı dedi,bende hemen kendisine neden böyle düşünüyoprsunun dedim. Bana CHP yi hiç sevmediğini onların GÜNAHKAR olduğundan bahsetmeye başladı ya dedim CHP yi sevme ama ALLAHI bu tür işlere bulaştırma.Siyasetle bu işin ne alakası var diyorum adam yok inat devam ediyor..Baktım olmayacak o zaman dedim sana bir şey söyleyeceğim eğer bana bunun cevabını verirsen bende senden herkesin içinde özür dileyeceğim dedim.Usta hemen atıldı tabii sor sorunu dedi peki dedim,şimdi senin bu mantığına göre bu PARTİ (CHP) yüzündenmi yağmur yağdırmıyordu ALLAH diye son kez sordum cevap yine aynı EVET dedi.Şimdi o zaman ben sana sorumu soruyorum dedim o zaman senin bu mantığına göre AFRİKA daki insanlarda GÜNAHKAR Allahın sevmediği kişilere oy veriyorlar ve cezasınıda böylemi çekiyorlar dedim.! Yani mantığa bakın AFRİKA kıtasının bir gerçeğidir bu orda yaşayan insanlar şimdi çokmu günahkarlar diye sordum.! Usta AVAL AVAL suratıma baka kaldı,hadi bana cevap versene diyorum TIK yok ne oldu dedim DİLİNİMİ yuttun.Bana kusura bakma Ustam ben bunu o kadar ince düşünmemiştim dedi.!!! İşte biz buyuz etrafımıza bakmadan kendimize dersler çıkarmadan körü körüne gideriz ALLAH tan gelen bir kuraklığı bile birşeylere mal etmeye çalışırız amaç nedir amaç insanların kafasını karıştırmaktır...Benim bu tür yazı yazanlara karşı karnım tok yazacak olan iyi düşünsün yazsın KONU ne idi bir üssteki arkadaşımız olayı tutmuş MAZOTA bağlamış.! Acaba bizler ne zaman AKLILLANACAĞIZ. Bu gün yeğenim geldi ismi lazım değil bir İLAÇ FİRMASI nerdeyse tüm departmanlarını yani çalışanlarının çoğunu İŞTEN ÇIKARMIŞ ve ARGEDEN adam istemiş İLAÇ yapmak için.Size bu kadar diyorum boşuna TOZ PEMBE tablolara gerek yok her kez artık her şeyin farkında ama bu RÜYADAN uyanmak işlerimize gelmediği için gittiği yere kadar gidecek sonra siz sağ bizler selamet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bu partiye oy vermedim, ailemide ısrarla tembihledim vermeyin diye.
    Gün bugün, herkes şikayetçi. Verende vermeyende.
    Ve herkesle iddaya girerim, yeni hükümet seçimlerinde yine bunlar olacak başımızda.
    Çünkü deveye diken, insana seven

Diceksinizki, kime oy vericez. işte zurnanın ZORTTT dediği yer burası.
    diğer parti liderleride ne yazıkki daha beter.
    Bugün Oktay Vural veya Mustafa Sarıgül tarzı kişiler partilerinde başkan olsalardı durum böyle olmazdı.

Kısacası mecbur devam edicek bu hukumet, istemesekte. Ama en azından Mecliste %52lere çıkmamasını sağlamak lazım. Diğer partilerinde sandalye sayısı cok olmalıkı böyle padişahlık devam etmesin.

öte taraftan unutkan cahil ve bilinçsiz bir ül***iz.
    Doğalgaza zam oldu, millet protesto edeceğine, koşa koşa doğal gaz şubelerine gidip ön ödeme ile ucuz gaz satın aldılar. Mal oğlu mallar.

Genel sağlık sigortası kapsamında uygulanan bir sitem var. tam 1 sene olucak 1 ocakta. Çalısan çalışmayan herkes sağlık sigortası kapsamında ve devlete PRİM ödeme zorunluluğu var. Ben çalısmıyorum gelirim yok giderim çok deme hakkınız YOKKK !! Oturdugunuz evde ailenizden 1 kişi bile çalısıyorsa, yaşınız 18den buyukse, öğrenci değilseniz Genel sağlık sigortasından yararlanmaya MECBURSUNUZ. İtiraz etme hakkınız yok, bu yuzdende devlete prim ödemeniz gerekiyor her ay. Ödemek istemiyorsanızda ilçe kaymakamlıgında gelir testi yaptıracaksınız. ve % 99 prim ödemeye mahkum olacaksınız. Bu işin ayrıntısı çok.
    Borcunuzu buradan sorgulatabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gündüz saatleri deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu ayrıntılı linkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda zamanında benim isyanım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    17 yıl önceki hükümet dükkan çalıştıran babanızdan gelir vergisini istemedikleri için iyi, bu hükümet ödemeniz gereken gelir vergisini istediği için çok kötü. bunu mu demek istiyorsunuz.
    aylık yatırılan,bütün dekontlar dosya halinde duruyor.ödenmemiş veya aksamış ödeme yokki.bende bunu söylemeye çalışıyorum işte.ispat edin diyoruz edemiyorlar.birde neden 17 yıl önce şu kadar borcunuz var diyipte almadı.işlerine gelmez tabikii..aslı 500 tl ise,faizi ile birlikte olmuş anasının nikahı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş serbest piyasa var 1
    banka akpartinin değil 2
    sorunun bana çok garip geldi davayı kazanacağından eminim 3

yani şimdi mazot bilmemne bunları akp yapmıyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayrakları havalanıyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sırasında bence. bende memnun değilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin.
    aynen katılıyorum.kazanmalarınında sebebi,karşısında rakip gibi rakip yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu ayrıntılı linkler

usta,hep aynı senaryolar.sesimiz çıkmadıkça tepemize biniyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

durmak yok yole mümkünse en sessizinden devam

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri