Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
58 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Vergi Yanlýþlýðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vergi Yanlýþlýðý

AK..P...KEPAZÝLÝÐÝ !!!!
    dün,babamýn maaþýný karttan çekmeye gittim.910.00 tl alýrken baktýmki 530.00 tl verdi.hemen bankaya sorduk,vergi mükellefisizin 10 yýldýr kesinti yapmayý unutmuþuz.o yüzden sizden faiziyle birlikte, 10.000 tl kesilecek dediler.biz sok olduk.birde ayak yapýyorlar,emeklilere para iade edilecekmiþ diye.hepsi dümen hepsi düzmece.
    tazminat davasý açacaz.sonu ne olursa olsun.emeklilerin hepsinin canýna okuyacaklar sizde göreceksiniz.zaten,ESNAF BÝTÝRDÝ,ÇÝFTÇÝYÝ BÝTÝRDÝ,HAYVANCILIK YAPANLARI BÝTÝRDÝ,BÝZÝM PARALARLA, DOÐU YA YAPTIRDIKLARI TOKÝLER, YARDIMLAR.BURUNLARINDAN KAN OLARAK GELÝR ÝNÞALLAH....
    vergi mükellefleri ve emeklilere þok kesintiler yapýlýyor.
    doðunun, teroristlerin karnýný doyursunlar.
    vergileri ve sigorta primlerini gününde yatýranlarýn, canýna sýýý yor
    oðlumun pipisini alýrlar, oy yerine.oy veren arkadaþlarýnda hepsine soleyin..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neresi olursa olsun gideceðim,hakkýmýzý soracaðým.çocuklarýmýzýn rýskýný yeyimeyecekler.it gibi çalýþýp,gününde vergimizi ödeyipte böyle adilik yapýlýrsa.hertürlü hakkýmý arayacaðým.ben esnaflýðý býrakýrým,çiftçi,hayvancýlýk yapan býrakýrsa,vergileri kimden alacaklar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrdýr bilader chp limisin yoksa bdp limisin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne alakasý var chp ile diðeri ile.bu zamana kadar akp ye oy verirdim, vede severdim.bu yýl esnafýn ve milletin canýna okudular zamlardý vergilerdi.anladýmki bunlar severek hallediyorlar iþini.
    sabah yine zam geldi vergilere.hayýrlý uðurlu olsun.bizim gibi ineklere...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mokur neden babanýn parasýný kestiler niçin nasýl kestiler ondan tam birþey anlayamadým fakat ben senin ifade ettiðin doðu kelimesine takýldým kardeþim...yani van'a tokinin yaptýðý debrem konutlarýndan bahsediyorsun ve o konutlarda oturanlara betdua ediyorsun....yani bu insanlara devlet konut yapmamasýmý gerekiyordu onlara sahip çýkmasýn ne haliniz varsa görünmü deseydi...pekii devlet adapazarý(kocaeli)depremzedelere neden konut yaptý,onlarada buradan hoþ olmayan sözler söyleyebilirmisin.....devlet yapmasý gerekeni hem batýdakine hem doðudakine yaptý,eðer birini eksik yapsaydý aynen senin þuan yaptýðýn gibi bölücülüðün aðababasýný yapardý...sana tavsiyem sapla samaný birbirine karýþtýrmamaný tavsiye etmek çünki senin mantýðýnla gidersek kayseriden ötesini pkk!ya verip hiçbirþey olmamýþ gibi emekli maaþýmýzý çekmeye devam etmek...böyle olmasýný arzuluyorsan sana kolay gelsin....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alýntýdýr
    HARUN OLDU KARUN
    Sizden olmayan herkesi yok etmek için her yola baþvurdunuz. Sizin gibi düþünmeyenleri ya zindana attýnýz ya da genel baþkan yardýmcýsý yaptýnýz. 19 Nisan 2011, Genel Baþkan Yardýmcýnýz Numan Kurtulmuþ bakýn ne diyor? “2023’te bu zadegân iktidar olursa BOP sayesinde bölge ülkelerinin sayýsýnýn 2 katýna çýktýðýný göreceðiz, icra gelmeyen ev kalmayacaðýný göreceðiz, zenginlerin yaþadýðý sitelerin etrafýndan dilenen yoksullara polisin biber gazýyla müdahale ettiðini göreceðiz, AVM’lerin önünde bakkallarýn, kasaplarýn, manavlarýn dilencilik yaptýðýný göreceðiz, 2023’te Baþbakanýn çocukluk arkadaþý, askerlik arkadaþý, belediyeden arkadaþý ve þoförlerinden baþka kimsenin milletvekili olamadýðýný göreceðiz. Yaðmur sularýnýn parayla satýldýðýný göreceðiz.” Bunlarý ben söylemiyorum, Kurtulmuþ söylüyor. Yani dün böyle diyordu Harun, bugün o da olmaya karar verdi Karun
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tamtürk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýrdýr bilader chp limisin yoksa bdp limisin.
    adamýn caný yanmýs derdini anlatýyor chp.mhp bdp. olayýna cevirmeyin konuyu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim artýk,hiç bi guvenim kalmadý bu hükümete.emeklilere toplu para verecez diyor, 3 yýldýr avutuyorlar.birde vermelerini býrakýn olmayan birþey için 10.000 tl kesinti yapacaklarmýþ.neymiþ vergi mükellefisin,senin iþyerin var maaþýný kesecem diyor.zaten kesiyor vede vergisini týkýr týkýr alýyor.yýllardýr çalýþýpta böyle bi parayý ödemek benim çok zoruma gider. kimsenin rýzkýna kimse mani olmasýn.tüp satýyorum,ecevit býraktýðýnda, 12kg. ev tüpü 33.00 tl idi .þimdi 73.00 tl. lpg,doðalgaz,mazot,benzin,yem,yemek,içmek,elektrik,su.hepsi 3 katýna çýktý.enflasyon iyiye gidiyormuþ, hani nerde....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

suriyeli olsaydý hepsini verirlerdi. hemde fazlasýyla. yazýklar olsun çok geçmiþ olsun. bide adamdan diye geçiniyorlar. söylüyecek konuþacak yazacak o kadar þer varki. ahhh ahhh konuþamýyoruz iþte yazamýyoruz.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

5.500.00 tl muhasebe parasý,3900, peþin vergi,1.950.00 tl geçici vergi 980.00 tl defter tastik parasý,aradaki giderleri hiç saymýyorum.iþçi sigortasý +maaþý.+yeme içme +ev giderlerli,kendi sosyal güvencem yok çalýþana yaptýrmak zorundayým mecburiyetten.esnaflarý bitirselerde onlarda kurtulsun, bizde...
    avukat a danýþtým.dava açacaðýz.17 yýllýk borç çýktý,5.700.00 tl faizi varmýþ.olmayan borcumuzun. inþallah davayý kazanýrýzda baþka birinin canýný yakmazlar.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri