Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Vergi Yanlýþlýðý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MOKUR33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    maðdur olan birtek ben deðilmiþim.milletimizin hiç sesi çýkmazmýþ,korkudan..22000 kiþi ayný durumda imiþ.toplam 47000 kiþiden bu þekilde para keseceklermiþ.neymiþ 17 yýl önce dükkan sahibi olduðun için kesinti yapmayý unutmuþuz,faizi ile beraber toplam,13.500.00 tl maaþýndan para keseceðiz dediler.adiliðe bakýn.17 yýl önceki, olmayan borcu çýkartýyorlar birde utanmadan faizini istiyorlar.eski esnaflarýn ve üzerine araç alanlarýn.yani maaliye ye kayýt olanlarýn,canýna okuyacaklarmýþ.açlarý doyursun gözünü emeklilere esnafa tüccara çevirsin...
    siz unutmusunuz da verenlerin sucu ne.kanunlar unutmakla maalesef olmuyor.bir iþyeri açtýðýnýzda kanun ve kaideleri bildiðiniz kabul ediliyor .
    benimde baþýma gelmiþti.köylüden stopajla alýnan mallarda bagkur a yüzde 1 haraç koymuþlar.ama kanunu kimse uygulamamýþ.yýllar sonra bizden geçmiþe dönük istediler.bizde esnaflar olarak bilmiyorduk dedik olmadý.muhasebecimizin bu kanundan hiç haberi olmamýþ.velhasýl meclis dzeltti vede hala ödüyoruz.köylüden aldýðýmýz mallarda yüzde 4 devlet e stopaj vede yüzde 1 bagkur a stopaj.yapacak bir þey yok kanun boyle vede devam ediyor.
    sizin durumunuza gerçekten üzüldüm.
    ama konu baþlýðýda hiç hoþ olmamýþ kanýsýmdayým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MOKUR33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    AK..P...KEPAZÝLÝÐÝ !!!!
    dün,babamýn maaþýný karttan çekmeye gittim.910.00 tl alýrken baktýmki 530.00 tl verdi.hemen bankaya sorduk,vergi mükellefisizin 10 yýldýr kesinti yapmayý unutmuþuz.o yüzden sizden faiziyle birlikte, 10.000 tl kesilecek dediler.biz sok olduk.birde ayak yapýyorlar,emeklilere para iade edilecekmiþ diye.hepsi dümen hepsi düzmece.
    tazminat davasý açacaz.sonu ne olursa olsun.emeklilerin hepsinin canýna okuyacaklar sizde göreceksiniz.zaten,ESNAF BÝTÝRDÝ,ÇÝFTÇÝYÝ BÝTÝRDÝ,HAYVANCILIK YAPANLARI BÝTÝRDÝ,BÝZÝM PARALARLA, DOÐU YA YAPTIRDIKLARI TOKÝLER, YARDIMLAR.BURUNLARINDAN KAN OLARAK GELÝR ÝNÞALLAH....
    vergi mükellefleri ve emeklilere þok kesintiler yapýlýyor.
    doðunun, teroristlerin karnýný doyursunlar.
    vergileri ve sigorta primlerini gününde yatýranlarýn, canýna sýýý yor
    oðlumun pipisini alýrlar, oy yerine.oy veren arkadaþlarýnda hepsine soleyin..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ serbest piyasa var 1
    banka akpartinin deðil 2
    sorunun bana çok garip geldi davayý kazanacaðýndan eminim 3

yani þimdi mazot bilmemne bunlarý akp yapmýyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayraklarý havalanýyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sýrasýnda bence. bende memnun deðilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Catapult® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    banka akpartinin deðil 2

yani þimdi mazot bilmemne bunlarý akp yapmýyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayraklarý havalanýyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sýrasýnda bence. bende memnun deðilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin.
    Dostum maalesef siz bile olayý tam idrak edememiþiniz ....Olayýn sizin sýralamanýz gibi bir alakasý yok bu olay BANKA ile alakalý deðil olay DEVLET ile ilgili..Serbest piyasanýn bu konu ile ne alaksý var onuda anlamadým ama size tavsiyem 24 mesajý BAÞTAN AÞAÐI iyice okumanýz...Kendinizi boþu boþuna kandýrmaya uðraþmayýn takke düþtü kel göründü.... Arap parasý gittiði an iþte o zaman ben göreceðim bu tip yazý yazanlarý ÜRETMEYEN ülke dýþtan pompalanan parayla ayakta durmaya çalýþýyor merak etmeyin yakýn zamanda sizide sokacak bu yýlan hiç kafanýzý yormayýn toz pembe tablolara gerek yok...Neyin ne olduðu apaçýk ortada zaman her þeyi gösterecek.

4. 26-12-2012, 22:04

Sebep
    Gereksiz tartýþma yapmayýn

5. 27-12-2012, 02:47

Sebep

6. 27-12-2012, 21:37

Sebep

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Catapult® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    banka akpartinin deðil 2

aynen katýlýyorum.kazanmalarýnýnda sebebi,karþýsýnda rakip gibi rakip yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz alýþmþýz her ay benzine ekmeðe elektiriðe zama þimdi niye zam yapmýyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayýn beyler yarýn niye fazla soðuk oluyor diye hükümeti suçlarýz Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladý iþte biz böyleyiz suç iþleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi þeyler yaptý dediler diye sözde kendini sanaçý denen þahýs o insanlara küfür edildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý surersat1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    biz alýþmþýz her ay benzine ekmeðe elektiriðe zama þimdi niye zam yapmýyorsun diye hükümeti kötülüyoruz yapmayýn beyler yarýn niye fazla soðuk oluyor diye hükümeti suçlarýz Deniz baykalda kurak geçti diye hükümeti suçladý iþte biz böyleyiz suç iþleriz sorumlusdu hükümet bu ülkede hükümet iyi þeyler yaptý dediler diye sözde kendini sanaçý denen þahýs o insanlara küfür edildi
    Arkadaþým maalesef sizinde bu yazdýklarýnýzdan pek bir þey anlayamadýðým ama eðer yanlýþým varsa kusura bakma...Aþaðýda yazacaklarýma sizde dikkatlice okuyun KIRMIZI ile alýntýsýný yaptýðým yerde DENÝZ BAYKALIN hükümeti suçladýðýný yazmýþýnýz...EEE bu ilk deðilki ayný þeyi AKP yapmadýmý ben ÝSTANBUL luyum hiç unutmam o zamanlar NURETTÝN SÖZEN Belediye baþkaný kalktýlar CHP yi suçladýlar sizin yüzünüzden YAÐMUR yaðmýyor dediler...Ne kadar garip deðilmi bu tür laflarý maalesef herkes söylüyor bakýnýz üþenmezseniz heman aþaðýda yazacaklarýmý lütfen zaman ayýrýp okuyun...
    Bundan bir kaç ay önce montaj iþi yapýyorum çatýdayým benimle beraber çatýcý ustalarýda var neyse bir ara çay molasý verdik ,çaylarý yudumlamaya baþladýk. Laf arasýnda çatýcý arkadaþlardan biri kalktý eskiden CHP varken ÝSTANBULA yaðmur bile yaðmazdý dedi,bende hemen kendisine neden böyle düþünüyoprsunun dedim. Bana CHP yi hiç sevmediðini onlarýn GÜNAHKAR olduðundan bahsetmeye baþladý ya dedim CHP yi sevme ama ALLAHI bu tür iþlere bulaþtýrma.Siyasetle bu iþin ne alakasý var diyorum adam yok inat devam ediyor..Baktým olmayacak o zaman dedim sana bir þey söyleyeceðim eðer bana bunun cevabýný verirsen bende senden herkesin içinde özür dileyeceðim dedim.Usta hemen atýldý tabii sor sorunu dedi peki dedim,þimdi senin bu mantýðýna göre bu PARTÝ (CHP) yüzündenmi yaðmur yaðdýrmýyordu ALLAH diye son kez sordum cevap yine ayný EVET dedi.Þimdi o zaman ben sana sorumu soruyorum dedim o zaman senin bu mantýðýna göre AFRÝKA daki insanlarda GÜNAHKAR Allahýn sevmediði kiþilere oy veriyorlar ve cezasýnýda böylemi çekiyorlar dedim.! Yani mantýða bakýn AFRÝKA kýtasýnýn bir gerçeðidir bu orda yaþayan insanlar þimdi çokmu günahkarlar diye sordum.! Usta AVAL AVAL suratýma baka kaldý,hadi bana cevap versene diyorum TIK yok ne oldu dedim DÝLÝNÝMÝ yuttun.Bana kusura bakma Ustam ben bunu o kadar ince düþünmemiþtim dedi.!!! Ýþte biz buyuz etrafýmýza bakmadan kendimize dersler çýkarmadan körü körüne gideriz ALLAH tan gelen bir kuraklýðý bile birþeylere mal etmeye çalýþýrýz amaç nedir amaç insanlarýn kafasýný karýþtýrmaktýr...Benim bu tür yazý yazanlara karþý karným tok yazacak olan iyi düþünsün yazsýn KONU ne idi bir üssteki arkadaþýmýz olayý tutmuþ MAZOTA baðlamýþ.! Acaba bizler ne zaman AKLILLANACAÐIZ. Bu gün yeðenim geldi ismi lazým deðil bir ÝLAÇ FÝRMASI nerdeyse tüm departmanlarýný yani çalýþanlarýnýn çoðunu ÝÞTEN ÇIKARMIÞ ve ARGEDEN adam istemiþ ÝLAÇ yapmak için.Size bu kadar diyorum boþuna TOZ PEMBE tablolara gerek yok her kez artýk her þeyin farkýnda ama bu RÜYADAN uyanmak iþlerimize gelmediði için gittiði yere kadar gidecek sonra siz sað bizler selamet...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bu partiye oy vermedim, ailemide ýsrarla tembihledim vermeyin diye.
    Gün bugün, herkes þikayetçi. Verende vermeyende.
    Ve herkesle iddaya girerim, yeni hükümet seçimlerinde yine bunlar olacak baþýmýzda.
    Çünkü deveye diken, insana seven

Diceksinizki, kime oy vericez. iþte zurnanýn ZORTTT dediði yer burasý.
    diðer parti liderleride ne yazýkki daha beter.
    Bugün Oktay Vural veya Mustafa Sarýgül tarzý kiþiler partilerinde baþkan olsalardý durum böyle olmazdý.

Kýsacasý mecbur devam edicek bu hukumet, istemesekte. Ama en azýndan Mecliste %52lere çýkmamasýný saðlamak lazým. Diðer partilerinde sandalye sayýsý cok olmalýký böyle padiþahlýk devam etmesin.

öte taraftan unutkan cahil ve bilinçsiz bir ül***iz.
    Doðalgaza zam oldu, millet protesto edeceðine, koþa koþa doðal gaz þubelerine gidip ön ödeme ile ucuz gaz satýn aldýlar. Mal oðlu mallar.

Genel saðlýk sigortasý kapsamýnda uygulanan bir sitem var. tam 1 sene olucak 1 ocakta. Çalýsan çalýþmayan herkes saðlýk sigortasý kapsamýnda ve devlete PRÝM ödeme zorunluluðu var. Ben çalýsmýyorum gelirim yok giderim çok deme hakkýnýz YOKKK !! Oturdugunuz evde ailenizden 1 kiþi bile çalýsýyorsa, yaþýnýz 18den buyukse, öðrenci deðilseniz Genel saðlýk sigortasýndan yararlanmaya MECBURSUNUZ. Ýtiraz etme hakkýnýz yok, bu yuzdende devlete prim ödemeniz gerekiyor her ay. Ödemek istemiyorsanýzda ilçe kaymakamlýgýnda gelir testi yaptýracaksýnýz. ve % 99 prim ödemeye mahkum olacaksýnýz. Bu iþin ayrýntýsý çok.
    Borcunuzu buradan sorgulatabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gündüz saatleri deneyin

Sayfa 4/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri