Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Meireles resmenTükürüyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Meireles resmenTükürüyor !!

İŞTE BURDA.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Meireles Tükürüyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU GÖRÜNTÜ TAM incelenmesi için

ERMAN TOROĞLU-ŞAFAK SEZER-NİHAT DOĞAN
    Meireles'in hareketine Yorumu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

BUGÜNKÜ Tahkim Kurulu Kararları - 27.12.2012 PERŞEMBE GÜNÜNE ERTELENMİŞTİR ..25.12.2012
    Konu zekı62 tarafından (25-12-2012 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.
    Fenerbahçe Spor Kulübü

herkesi şikayet etmişler ama şimdi yandılar

platformlardaki bazı başvurularımızın sonuçları, RTÜK’ün resen verdiği cezalar ve yeni başvurularımız konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Caner Erkin'e kırmızı kart gösterdiği gerekçesiyle tepki çeken hakem Fırat Aydınus, Koç Üniversitesi'nde katıldığı bir panelde sarı-lacivertli taraftarlar tarafından protesto edildi.

Salonda Fırat Aydınus'a "Lan" pankartı açılırken, "Kadıköy'e gelme" şeklinde sloganlar atıldı.

ÇOK güzelbir yorum
    sibel3525 :45:
    biz bu kafayla bir adım öne gidemeyiz!!hata ile insanlar ölüyorken bir kart yüzünden adamın evine ailesine sülalesine kadar baskı yaptınız ayıptır,günahtır amaç ne?bundan sonra kimse kırmızı gösteremesin olayımı?geçen maçta gökhan gönülün etiği küfürü 5 yaşındaki çoçuk bile anladı ama hakem??medya??tık yok yazık..

biri lama gibi ...
    birileri küfür..
    yazık

platformlardaki bazı başvurularımızın sonuçları, RTÜK’ün resen verdiği cezalar ve yeni başvurularımız konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü (pardon VATANDAŞŞŞLAR) NERDE RTÜK
    Konu zekı62 tarafından (25-12-2012 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe bu meirelesin niya arkasında durur anlamıyorum gerçekten fenerle diğer takımların taraftar yönetim ve futbolcu karakterleri değişik fener ve diğerleri demek gerekir herhalde yahu adam takımını sahada 10 kişi bıraktı sen niye takımını on kişi bıraktın diye soran yok adam ın kırmızı karttan dolayı camiadan özür dilediğinide duymadım çıkarken armayı öptü ya tamam başka hiç birşey yapmasına gerel yok.tükürmedi diyorlar el hareketide başka manaya geliyor diyorlar yani galatasaraylılarda engin baytar cüneyt çakıra birşey yapmadı sadece çok özlediğinde sarıldımı demeleri gerekiyordu engin çıktı hatalıydım dedi camiadan özür diledi camiada yönetimde sen nasıl takımını 10 kişi bırakırsın diyerek rekor cezayı futbolcusuna kesti bence fenerli futbolcunu durumuda diğer örnekte olduğu gibi olması gerekirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İŞTE BURDA.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Meireles Tükürüyor !!
    beydemir usta dedigin doğru :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ceza neye göre verildi acaba Gs,li Engin o kadar ceza almasaydı Meireles yine bu kadar maç ceza alırmıydı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MAYA lara göre dünya kurulmadan önce herkes fenere düşmandı dünya kuruldu yine herkes düşman kıyamet geldi herkes fenere gene düşman bence MAYAlar yalancı en doğru başkan enbüyük başkan yaşasın büyük başkan saçmaladım galiba bendemi fbli oldum diyecekken saat çaldı sabah olmuş kabustan uyandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ceza neye göre verildi acaba Gs,li Engin o kadar ceza almasaydı Meireles yine bu kadar maç ceza alırmıydı ?
    aynı hakareti biri sana sokakta yapsa ne yapardın...üstelik hakemin senden farkı saha içersinde resmi bir liğ maçını yönetiyor ve tff denilen fedarasyonu temsilen maçı yönetmekle görevli....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

federasyonun başında yıldırım demir ören gibi bir adam varken cezası üç yada dört maça indiriler beşiktaşı ne hale soktu tutdular adama ödül verdiler federasyon başkanı yaptılar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri