REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aykut Kocaman istifadan vazgeçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aykut Kocaman istifadan vazgeçti

Karabük spor yenilgisi sonrası istifa eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu kararından vazgeçti.

LİG TV'nin haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından ikna edilen Kocaman görevine döndü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayatının en büyük hatasını yaptı ne adamlığı kaldı ne inanırlığı ikinci yarı başlayınca en fazla beş maç ondan sonra kovulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kovulması için aziz beyin istifa etmesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım kendi uğruna aykut u ykıyor aynı sike soruşturmasında feneri kullanarak kendini kurtardığı gibi fenrin kötü bir durumunda seyirci aykut istifa deyecek aziz aykutu postalayacak kazanan tabiki kısa süreliğine aziz kaybeden herzaman olduğu gibi fener olacak aykutu kullanark gündemi yien değiştirdi aziz yıldırım aziz bey ona buna taş atcağına seyirci ile uğrşacağına deplasmnda kaybedilen puanların hesabını sorsun futbolcularda aykuttan futbolcular karı gibi top oynaycağına aykuta bırakma bizi diyeceklarine adam gibi top oynasalrdı sezer yeni girmiş takıma horoz gibi her şeye ötüyor havalı havalı cristian top yanından geciyor mala mal topa bakıyor ya meyreleş in yaptığı harekete bak kendini tarif ediyor yazıklar olsun onların hepsine hele aykut adamlığına şüphe eder olduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut kocaman istifa etmeden önce aziz ylmaza danışması lazım.ondan habersiz istfa ediyorum,bırkıyorum, gibi laflar artık inandırıcı degil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence Galatasaray ve Karabük maçarından sonra oluşacak tepkiyi savuşturmak için yapılan bir oyun bu dikkatler başka yöne çekildi tabi bu benim fikrim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

illak,i kovulmayı bekliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aykuta trabzon maçına kadar süre tanıyorum ben bir fenerli olarak
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne olacaktı ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık fenere oyuncak gibi oynuyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri