Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Meireles resmenTükürüyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İŞTE BURDA.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Meireles Tükürüyor !!

Meireles tükürdü mü tükürmedi mi? Özkahya'dan çok sert yanıt geldi...
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası “Meireles bana tükürdü” raporuyla gündemi belirleyen hakem Halis Özkahya,

“Bazı görüntülere göre Meireles tükürmüyor” şeklindeki iddialara sert tepki gösterdi. Yazdığı raporun arkasında olduğunu vurgulayan Özkahya, “Tükürüğü yiyen benim. Bunu benden iyi kimse bilemez. Ekrana gelen görüntülerde bir tuhaflık olduğunu ben de düşünüyorum. Görüntüler arasında farklılıklar var. Benim vicdanım çok rahat. Gerçek elbet ortaya çıkacak” şeklinde mesaj yolladı.

YUKARIDA YAYINLADIĞIMIZ

YENİ VİDEO DÖNÜYOR
    Merkez Hakem Kurulu üyeleri hemen her gün yaptıkları görüşmelerde Özkahya’ya “Moralini bozma... Sonuna kadar arkandayız” mesajı veriyor. Öte yandan önceki günden itibaren sanal ortamda hızla yayılan “Meireles tükürüyor” başlıklı video görüntülerinin Başkan Engin Tuzcuoğlu başta olmak üzere Tahkim Kurulu’nun tüm üyelerine yarınki toplantı öncesi çeşitli kesimler tarafından yollandığı öğrenildi.

BU GÖRÜNTÜYÜ DE KALDIRMIŞLAR VEYA KALDIRDITTILARRRRR

BİR ALTTA DEVAMMM
    Konu zekı62 tarafından (27-12-2012 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QgDob1PsW9Y[/YOUTUBE]

link yenilenmiştir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QgDob1PsW9Y[/YOUTUBE]

link yenilenmiştir....
    teşekkürler usta:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmen tukurmus ben bir fb olarak utandim bu futbolcunun arkasinda olanlar su vidioyu bakip oyle yorum yapsinlar once

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri