Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aykut Kocaman istifadan vazgeçti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aykut Kocaman istifadan vazgeçti

Karabük spor yenilgisi sonrasý istifa eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu kararýndan vazgeçti.

LÝG TV'nin haberine göre; Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým tarafýndan ikna edilen Kocaman görevine döndü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayatýnýn en büyük hatasýný yaptý ne adamlýðý kaldý ne inanýrlýðý ikinci yarý baþlayýnca en fazla beþ maç ondan sonra kovulur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kovulmasý için aziz beyin istifa etmesi lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz yýldýrým kendi uðruna aykut u ykýyor ayný sike soruþturmasýnda feneri kullanarak kendini kurtardýðý gibi fenrin kötü bir durumunda seyirci aykut istifa deyecek aziz aykutu postalayacak kazanan tabiki kýsa süreliðine aziz kaybeden herzaman olduðu gibi fener olacak aykutu kullanark gündemi yien deðiþtirdi aziz yýldýrým aziz bey ona buna taþ atcaðýna seyirci ile uðrþacaðýna deplasmnda kaybedilen puanlarýn hesabýný sorsun futbolcularda aykuttan futbolcular karý gibi top oynaycaðýna aykuta býrakma bizi diyeceklarine adam gibi top oynasalrdý sezer yeni girmiþ takýma horoz gibi her þeye ötüyor havalý havalý cristian top yanýndan geciyor mala mal topa bakýyor ya meyreleþ in yaptýðý harekete bak kendini tarif ediyor yazýklar olsun onlarýn hepsine hele aykut adamlýðýna þüphe eder olduk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aykut kocaman istifa etmeden önce aziz ylmaza danýþmasý lazým.ondan habersiz istfa ediyorum,býrkýyorum, gibi laflar artýk inandýrýcý degil..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence Galatasaray ve Karabük maçarýndan sonra oluþacak tepkiyi savuþturmak için yapýlan bir oyun bu dikkatler baþka yöne çekildi tabi bu benim fikrim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

illak,i kovulmayý bekliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aykuta trabzon maçýna kadar süre tanýyorum ben bir fenerli olarak
    Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya ne olacaktý ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýk fenere oyuncak gibi oynuyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri