Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arasý

Konu: Meireles resmenTükürüyor !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ÝÞTE BURDA.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Meireles Tükürüyor !!

Meireles tükürdü mü tükürmedi mi? Özkahya'dan çok sert yanýt geldi...
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasý “Meireles bana tükürdü” raporuyla gündemi belirleyen hakem Halis Özkahya,

“Bazý görüntülere göre Meireles tükürmüyor” þeklindeki iddialara sert tepki gösterdi. Yazdýðý raporun arkasýnda olduðunu vurgulayan Özkahya, “Tükürüðü yiyen benim. Bunu benden iyi kimse bilemez. Ekrana gelen görüntülerde bir tuhaflýk olduðunu ben de düþünüyorum. Görüntüler arasýnda farklýlýklar var. Benim vicdaným çok rahat. Gerçek elbet ortaya çýkacak” þeklinde mesaj yolladý.

YUKARIDA YAYINLADIÐIMIZ

YENÝ VÝDEO DÖNÜYOR
    Merkez Hakem Kurulu üyeleri hemen her gün yaptýklarý görüþmelerde Özkahya’ya “Moralini bozma... Sonuna kadar arkandayýz” mesajý veriyor. Öte yandan önceki günden itibaren sanal ortamda hýzla yayýlan “Meireles tükürüyor” baþlýklý video görüntülerinin Baþkan Engin Tuzcuoðlu baþta olmak üzere Tahkim Kurulu’nun tüm üyelerine yarýnki toplantý öncesi çeþitli kesimler tarafýndan yollandýðý öðrenildi.

BU GÖRÜNTÜYÜ DE KALDIRMIÞLAR VEYA KALDIRDITTILARRRRR

BÝR ALTTA DEVAMMM
    Konu zeký62 tarafýndan (27-12-2012 Saat 00:47 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QgDob1PsW9Y[/YOUTUBE]

link yenilenmiþtir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QgDob1PsW9Y[/YOUTUBE]

link yenilenmiþtir....
    teþekkürler usta:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

resmen tukurmus ben bir fb olarak utandim bu futbolcunun arkasinda olanlar su vidioyu bakip oyle yorum yapsinlar once

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri