Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Konu zeký62 tarafýndan (25-12-2012 Saat 17:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksýz ve mesnetsiz olarak verilmiþ bu cezanýn tarafýmýzdan kabul edilebilir nitelikte olmadýðýný ve bu cezanýn futbolcumuz Raul Meireles’e deðil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiþ bir ceza olduðunun farkýndayýz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
herkesi þikayet etmiþler ama þimdi yandýlar
platformlardaki bazý baþvurularýmýzýn sonuçlarý, RTÜK’ün resen verdiði cezalar ve yeni baþvurularýmýz konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
Saygýlarýmýzla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Eskiþehirspor-Fenerbahçe maçýnda Caner Erkin'e kýrmýzý kart gösterdiði gerekçesiyle tepki çeken hakem Fýrat Aydýnus, Koç Üniversitesi'nde katýldýðý bir panelde sarý-lacivertli taraftarlar tarafýndan protesto edildi.
Salonda Fýrat Aydýnus'a "Lan" pankartý açýlýrken, "Kadýköy'e gelme" þeklinde sloganlar atýldý.
ÇOK güzelbir yorum
sibel3525 :45:
biz bu kafayla bir adým öne gidemeyiz!!hata ile insanlar ölüyorken bir kart yüzünden adamýn evine ailesine sülalesine kadar baský yaptýnýz ayýptýr,günahtýr amaç ne?bundan sonra kimse kýrmýzý gösteremesin olayýmý?geçen maçta gökhan gönülün etiði küfürü 5 yaþýndaki çoçuk bile anladý ama hakem??medya??týk yok yazýk..
biri lama gibi ...
birileri küfür..
yazýk
platformlardaki bazý baþvurularýmýzýn sonuçlarý, RTÜK’ün resen verdiði cezalar ve yeni baþvurularýmýz konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
Saygýlarýmýzla,
Fenerbahçe Spor Kulübü (pardon VATANDAÞÞÞLAR)NERDE RTÜK
Konu zeký62 tarafýndan (25-12-2012 Saat 21:46 ) deðiþtirilmiþtir.
fenerbahçe bu meirelesin niya arkasýnda durur anlamýyorum gerçekten fenerle diðer takýmlarýn taraftar yönetim ve futbolcu karakterleri deðiþik fener ve diðerleri demek gerekir herhalde yahu adam takýmýný sahada 10 kiþi býraktý sen niye takýmýný on kiþi býraktýn diye soran yok adam ýn kýrmýzý karttan dolayý camiadan özür dilediðinide duymadým çýkarken armayý öptü ya tamam baþka hiç birþey yapmasýna gerel yok.tükürmedi diyorlar el hareketide baþka manaya geliyor diyorlar yani galatasaraylýlarda engin baytar cüneyt çakýra birþey yapmadý sadece çok özlediðinde sarýldýmý demeleri gerekiyordu engin çýktý hatalýydým dedi camiadan özür diledi camiada yönetimde sen nasýl takýmýný 10 kiþi býrakýrsýn diyerek rekor cezayý futbolcusuna kesti bence fenerli futbolcunu durumuda diðer örnekte olduðu gibi olmasý gerekirdi
bu ceza neye göre verildi acaba Gs,li Engin o kadar ceza almasaydý Meireles yine bu kadar maç ceza alýrmýydý ?
MAYA lara göre dünya kurulmadan önce herkes fenere düþmandý dünya kuruldu yine herkes düþman kýyamet geldi herkes fenere gene düþman bence MAYAlar yalancý en doðru baþkan enbüyük baþkan yaþasýn büyük baþkan saçmaladým galiba bendemi fbli oldum diyecekken saat çaldý sabah olmuþ kabustan uyandým.
federasyonun baþýnda yýldýrým demir ören gibi bir adam varken cezasý üç yada dört maça indiriler beþiktaþý ne hale soktu tutdular adama ödül verdiler federasyon baþkaný yaptýlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri