otomobiliyle kulüp binasýna geldi.
Aykut Kocaman, Yýldýrým ile görüþüyor!
Fenerbahçe'de cumartesi günü Karabükspor maçýndan sonra istifa eden Aykut Kocaman kulüp binasýnda yönetim iel toplantý yapýyor.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
otomobiliyle kulüp binasýna geldi.
Aykut Kocaman, Yýldýrým ile görüþüyor!
Fenerbahçe'de cumartesi günü Karabükspor maçýndan sonra istifa eden Aykut Kocaman kulüp binasýnda yönetim iel toplantý yapýyor.
aþkan Aziz Yýldýrým ve yönetim kurulu ile uzun bir toplantý yapan Aykut Kocaman kulüp binasýndan ayrýlýrken bir açýklama yapmadý. Fenerbahçe yönetiminin bir açýklama yapmasý bekleniyor.
Kocaman'ýn yüzde 99 oranda görevine dönmeyeceði ifade ediliyor.
Konu zeký62 tarafýndan (25-12-2012 Saat 18:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Aykut dönerse zaten olmaz adam kafasýndan bitirmiþ zaten baþarýlý bir süreç geçirmedi fener bahce þike süreci olsun gecen sene avrupaya gidememesi olsun baya sansonyon yarattý
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
HAYDAAAAAAAAAAAA
YARIN BÝR GÖRÜÞME DAHA VAR
Toplantýda Aykut Kocaman'ýn, "istifa" kararýnda ýsrar ettiði ancak Aziz Yýldýrým'ýn "Senin istifaný kesinlikle kabul etmiyoruz" dediði öðrenildi.
Yýldýrým ile Kocaman'ýn yarýn bir kez daha görüþeceði ve kesin kararýn verileceði öðrenildi.
Bence Aziz Yýldýrým kocamaný tutmak istemesinin sebebi taraftarýn bu kezde kendisi alehinde baðýrýp çarðýrmaný istememesindendir. Kocaman gittikten sonra takým yine baþarýsýz olursa bu kezde taraftarlar Yýldýrým alehinde tezahürat yapacaklar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri