o zaman ne ceza aldı bilmiyorum...cezanın a babasını haketmiş...zaten karakteride butür pis hareketleri yapmaya meyilli bir kişiliğe sahip...benim anlayamadığım avrupadaki takımlarda oynarken hakemlere karşı itiraz etmeyen gayet uysal olan futbolcular(bunlara dışarı gitmiş yerlilerde dahil)türkiyeye geldiklerinde özellikle büyüktakımlarda oynayanlar bir havalara giriyorlar bir tripler bir asabiyet...noluyur kardeşim burası angolamı mozambikmi....yaa hakemin bir üstüne başına pislemedikleri kalıyor,anasına bacısına karısına edilen küfürde cabası...böyle şerefsiz cibiliyetsiz futbolcularıda başkan veya yönetim kurulu üyeleride utanmadan sıkılmadan yüzleri dahi kızarmadan savunuyorlar...sonra futbolumuz ileri gitmiyor falandı filandı hikayeleri tv'lerde milletin gözünün içine baka baka anlatıyorlar..sen futbolun ırzına geçiyorsun hakeme bir tecavüz etmediğiniz kalıyor sonra ekrana çıkıp masal anlatıyorsunuz....futbolunda mafyadan çeteden ikiyüzlülerden temizlenmesi gerekir.....yaaa kardeşim adam beşiktaşın ebesini belliyor,beşiktaşı ihya etmiş gibi bu takımın başkanlığını bırakıp tff başkanı oluyor...bu nasıl iştir bu nasıl bir ameldir biri bana anlatsın.yaa bu adamların başka yapacak işleri yokmu.koca koca holdinklerini bırakıp neden hiç anlamadıkları futbolla bukadar çok yatıp kalkıyorlar birileri bana anlatma zahmetine girebilirmi....

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri