Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: TFF binasında büyük olay iddiası!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 TFF binasında büyük olay iddiası!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaretinde şok bir olay yaşandığı iddia edildi. Meireles ile ilgili yapılan görüşmede asıl sebebin bu olay olmadığı bunun daha önceden planlanan bir görüşme olduğu iddia edildi..
    YILDIRIM İLE ÖZERTAN ARASINDA OLAY
    Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programının gündeme getirdiği haberde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile TFF Başkanvekili Ufuk Özerten arasında sözlü bir tartışma yaşandığı belirtildi.
    OLAY KÜFÜRLEŞMEYE KADAR GİTTİ
    Türkiye Futbol Federasyonu'nu İstinye'deki binasının 3. katında yapılan toplantıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF yetkilileri arasında Raul Meireles'in cezası konusunda büyük bir tartışma yaşandığı ve bu tartışmanın küfürleşmeye vardığı ifade edildi. Hatta masalar yumruklandı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sandalyeler tekmelendi..
    AZİZ YILDIRIM : AMACANIZ NE?
    Sakin başladığı belirtilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun gereken önemi göstermediği ve buna sıklıkla rastladıklarını ifade etti. Aziz Yıldırım'ın ses totunu yükselterek "Hakem raporları değişiyor, hep üzerimize geliniyor amacınız ne?" diye serzenişte bulundu. Yıldırım'ın çıkışı üzerine söze giren Ufuk Özerten'in ise bu sözlere "Sakin ol başkan, neden sesini yükseltiyorsun" dedi ve ortam bir anda gerildi.
    Özerten bu sözlerine karşılık Aziz Yıldırım'in büyük bir tepki gösterdiğinin altının çizildiği haberde Yıldırım'ı sakinleştirmenin Yıldırım Demirören'e düştüğü iddia edildi.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahada hakemin yüzüne tüküren futbolcunun neyini savunuyorsun...ama çirkef heryerde çirkeftir,bir insanda utanma arlanma diye bir şey olur fakat bunda negezer....yaaa insan yolda tükürmeye utanırken resmi bir maçta hakemin suratına tüküren futbolcunu bırak savunmayı kaç para ceza verdin...utanmadan tff'i basıyorsun...seni içeride az tutmuşlar,ders almadığın belli....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onu içeriden çıkaranda suç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sahada hakemin yüzüne tüküren futbolcunun neyini savunuyorsun...ama çirkef heryerde çirkeftir,bir insanda utanma arlanma diye bir şey olur fakat bunda negezer....yaaa insan yolda tükürmeye utanırken resmi bir maçta hakemin suratına tüküren futbolcunu bırak savunmayı kaç para ceza verdin...utanmadan tff'i basıyorsun...seni içeride az tutmuşlar,ders almadığın belli....
    1973-84 yılları arası Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin İdmanyurdu maçında, ofsayt kaldırmayan yan hakemin üzerine yürümüş ve tartaklamıştı. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüştü.

Fatih Terim bir başka maçta ise hakeme kafa atmıştı.!!!!!!!!!!
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1973-84 yılları arası Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin İdmanyurdu maçında, ofsayt kaldırmayan yan hakemin üzerine yürümüş ve tartaklamıştı. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüştü.

hiç birşekilde kim olursa olsun bu tip olaylar tasvip edilemez geçmişe böyle oldu demek gelecektede aynı şeylere devan edin manasına gelmemesi lazım hakemin biri herhangi bişeye kırmızı vermedi bu niye veriyor mantığıyla biryere varılmaz sadece futbolumuz zarar görür eğer ülke futbolu biryerlere gelsin istiyorsak ki istiyoruz bunu ozaman hiç taraf olmadan bu tip olayları tasvip etmemiz lazım benim takım senin takımın diye ayırdı etmeden eleştirisek daha güzel olur enginede ceza verildi ben kendi şahsıma verilen cezaya hiç itiraz etmedim o zaman bizlerde belki daha güzel ortamlarda maçlar seyrederiz
    Konu star37 tarafından (26-12-2012 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

o zaman ne ceza aldı bilmiyorum...cezanın a babasını haketmiş...zaten karakteride butür pis hareketleri yapmaya meyilli bir kişiliğe sahip...benim anlayamadığım avrupadaki takımlarda oynarken hakemlere karşı itiraz etmeyen gayet uysal olan futbolcular(bunlara dışarı gitmiş yerlilerde dahil)türkiyeye geldiklerinde özellikle büyüktakımlarda oynayanlar bir havalara giriyorlar bir tripler bir asabiyet...noluyur kardeşim burası angolamı mozambikmi....yaa hakemin bir üstüne başına pislemedikleri kalıyor,anasına bacısına karısına edilen küfürde cabası...böyle şerefsiz cibiliyetsiz futbolcularıda başkan veya yönetim kurulu üyeleride utanmadan sıkılmadan yüzleri dahi kızarmadan savunuyorlar...sonra futbolumuz ileri gitmiyor falandı filandı hikayeleri tv'lerde milletin gözünün içine baka baka anlatıyorlar..sen futbolun ırzına geçiyorsun hakeme bir tecavüz etmediğiniz kalıyor sonra ekrana çıkıp masal anlatıyorsunuz....futbolunda mafyadan çeteden ikiyüzlülerden temizlenmesi gerekir.....yaaa kardeşim adam beşiktaşın ebesini belliyor,beşiktaşı ihya etmiş gibi bu takımın başkanlığını bırakıp tff başkanı oluyor...bu nasıl iştir bu nasıl bir ameldir biri bana anlatsın.yaa bu adamların başka yapacak işleri yokmu.koca koca holdinklerini bırakıp neden hiç anlamadıkları futbolla bukadar çok yatıp kalkıyorlar birileri bana anlatma zahmetine girebilirmi....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın her yerinde bu tip olaylar oluyor ve olmayada devam edecek insanlığın doğası bu önlenemez er yada geç mutlak tekrar eder..Saygılar...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın her yerinde bu tip olaylar oluyor ve olmayada devam edecek insanlığın doğası bu önlenemez er yada geç mutlak tekrar eder..Saygılar...
    yeterki bizlerde tuttuğumuz takım diye yanlışlarını tasvip etmeyelim bizleri açıtsada eleştirelim ki belki onlarda utanır başta yöneticelerimiz
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hilmi kardeşim futbolcu hata yapar önemli olan camianın hatanın arkasında durması veya durmaması biliyorsun birkaç ay önce galatasaraylı bir futbolcuda hata yaptı 11 maç ceza yedi o futbolcu çıktı ben hata yaptım camiamdan özür diliyorum dedi Galatasatay kulübüde kendisine çok yüklü miktarda ceza kesti e...şimdi gelelim fenerli oyuncuya kırmızı kartı gördü dışarı çıkarken arma öpüyor arma öpüldü iş bitti adam çıkıp ben takımımı yanlız bıraktım hata yaptım demedi yönetim sen nasıl takımını 10 kişi bırakırsın demedi hala arkasında duruluyor armayı öptüya iş bitti inaniyormusun armayi feneri sevdiğinden öptüğüne adamın aklında bin türlü hinlik dolaşıyor hiç kimse kusura bakmasın ama koca fener camiasını uyutuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri