Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1973-84 yılları arası Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin İdmanyurdu maçında, ofsayt kaldırmayan yan hakemin üzerine yürümüş ve tartaklamıştı. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüştü.

Fatih Terim bir başka maçta ise hakeme kafa atmıştı.!!!!!!!!!!
hilmi kardeşim futbolcu hata yapar önemli olan camianın hatanın arkasında durması veya durmaması biliyorsun birkaç ay önce galatasaraylı bir futbolcuda hata yaptı 11 maç ceza yedi o futbolcu çıktı ben hata yaptım camiamdan özür diliyorum dedi Galatasatay kulübüde kendisine çok yüklü miktarda ceza kesti e...şimdi gelelim fenerli oyuncuya kırmızı kartı gördü dışarı çıkarken arma öpüyor arma öpüldü iş bitti adam çıkıp ben takımımı yanlız bıraktım hata yaptım demedi yönetim sen nasıl takımını 10 kişi bırakırsın demedi hala arkasında duruluyor armayı öptüya iş bitti inaniyormusun armayi feneri sevdiğinden öptüğüne adamın aklında bin türlü hinlik dolaşıyor hiç kimse kusura bakmasın ama koca fener camiasını uyutuyor