Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: TFF binasýnda büyük olay iddiasý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 TFF binasýnda büyük olay iddiasý!

Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaretinde þok bir olay yaþandýðý iddia edildi. Meireles ile ilgili yapýlan görüþmede asýl sebebin bu olay olmadýðý bunun daha önceden planlanan bir görüþme olduðu iddia edildi..
    YILDIRIM ÝLE ÖZERTAN ARASINDA OLAY
    Beyaz TV'de yayýnlanan Beyaz Futbol adlý spor programýnýn gündeme getirdiði haberde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sarý-lacivertli kulübün baþkaný Aziz Yýldýrým ile TFF Baþkanvekili Ufuk Özerten arasýnda sözlü bir tartýþma yaþandýðý belirtildi.
    OLAY KÜFÜRLEÞMEYE KADAR GÝTTÝ
    Türkiye Futbol Federasyonu'nu Ýstinye'deki binasýnýn 3. katýnda yapýlan toplantýda Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým ile TFF yetkilileri arasýnda Raul Meireles'in cezasý konusunda büyük bir tartýþma yaþandýðý ve bu tartýþmanýn küfürleþmeye vardýðý ifade edildi. Hatta masalar yumruklandý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. sandalyeler tekmelendi..
    AZÝZ YILDIRIM : AMACANIZ NE?
    Sakin baþladýðý belirtilen toplantýda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun gereken önemi göstermediði ve buna sýklýkla rastladýklarýný ifade etti. Aziz Yýldýrým'ýn ses totunu yükselterek "Hakem raporlarý deðiþiyor, hep üzerimize geliniyor amacýnýz ne?" diye serzeniþte bulundu. Yýldýrým'ýn çýkýþý üzerine söze giren Ufuk Özerten'in ise bu sözlere "Sakin ol baþkan, neden sesini yükseltiyorsun" dedi ve ortam bir anda gerildi.
    Özerten bu sözlerine karþýlýk Aziz Yýldýrým'in büyük bir tepki gösterdiðinin altýnýn çizildiði haberde Yýldýrým'ý sakinleþtirmenin Yýldýrým Demirören'e düþtüðü iddia edildi.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sahada hakemin yüzüne tüküren futbolcunun neyini savunuyorsun...ama çirkef heryerde çirkeftir,bir insanda utanma arlanma diye bir þey olur fakat bunda negezer....yaaa insan yolda tükürmeye utanýrken resmi bir maçta hakemin suratýna tüküren futbolcunu býrak savunmayý kaç para ceza verdin...utanmadan tff'i basýyorsun...seni içeride az tutmuþlar,ders almadýðýn belli....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sahada hakemin yüzüne tüküren futbolcunun neyini savunuyorsun...ama çirkef heryerde çirkeftir,bir insanda utanma arlanma diye bir þey olur fakat bunda negezer....yaaa insan yolda tükürmeye utanýrken resmi bir maçta hakemin suratýna tüküren futbolcunu býrak savunmayý kaç para ceza verdin...utanmadan tff'i basýyorsun...seni içeride az tutmuþlar,ders almadýðýn belli....
    1973-84 yýllarý arasý Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin Ýdmanyurdu maçýnda, ofsayt kaldýrmayan yan hakemin üzerine yürümüþ ve tartaklamýþtý. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüþtü.

Fatih Terim bir baþka maçta ise hakeme kafa atmýþtý.!!!!!!!!!!
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1973-84 yýllarý arasý Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin Ýdmanyurdu maçýnda, ofsayt kaldýrmayan yan hakemin üzerine yürümüþ ve tartaklamýþtý. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüþtü.

hiç birþekilde kim olursa olsun bu tip olaylar tasvip edilemez geçmiþe böyle oldu demek gelecektede ayný þeylere devan edin manasýna gelmemesi lazým hakemin biri herhangi biþeye kýrmýzý vermedi bu niye veriyor mantýðýyla biryere varýlmaz sadece futbolumuz zarar görür eðer ülke futbolu biryerlere gelsin istiyorsak ki istiyoruz bunu ozaman hiç taraf olmadan bu tip olaylarý tasvip etmemiz lazým benim takým senin takýmýn diye ayýrdý etmeden eleþtirisek daha güzel olur enginede ceza verildi ben kendi þahsýma verilen cezaya hiç itiraz etmedim o zaman bizlerde belki daha güzel ortamlarda maçlar seyrederiz
    Konu star37 tarafýndan (26-12-2012 Saat 12:17 ) deðiþtirilmiþtir.
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

o zaman ne ceza aldý bilmiyorum...cezanýn a babasýný haketmiþ...zaten karakteride butür pis hareketleri yapmaya meyilli bir kiþiliðe sahip...benim anlayamadýðým avrupadaki takýmlarda oynarken hakemlere karþý itiraz etmeyen gayet uysal olan futbolcular(bunlara dýþarý gitmiþ yerlilerde dahil)türkiyeye geldiklerinde özellikle büyüktakýmlarda oynayanlar bir havalara giriyorlar bir tripler bir asabiyet...noluyur kardeþim burasý angolamý mozambikmi....yaa hakemin bir üstüne baþýna pislemedikleri kalýyor,anasýna bacýsýna karýsýna edilen küfürde cabasý...böyle þerefsiz cibiliyetsiz futbolcularýda baþkan veya yönetim kurulu üyeleride utanmadan sýkýlmadan yüzleri dahi kýzarmadan savunuyorlar...sonra futbolumuz ileri gitmiyor falandý filandý hikayeleri tv'lerde milletin gözünün içine baka baka anlatýyorlar..sen futbolun ýrzýna geçiyorsun hakeme bir tecavüz etmediðiniz kalýyor sonra ekrana çýkýp masal anlatýyorsunuz....futbolunda mafyadan çeteden ikiyüzlülerden temizlenmesi gerekir.....yaaa kardeþim adam beþiktaþýn ebesini belliyor,beþiktaþý ihya etmiþ gibi bu takýmýn baþkanlýðýný býrakýp tff baþkaný oluyor...bu nasýl iþtir bu nasýl bir ameldir biri bana anlatsýn.yaa bu adamlarýn baþka yapacak iþleri yokmu.koca koca holdinklerini býrakýp neden hiç anlamadýklarý futbolla bukadar çok yatýp kalkýyorlar birileri bana anlatma zahmetine girebilirmi....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hilmi kardeþim futbolcu hata yapar önemli olan camianýn hatanýn arkasýnda durmasý veya durmamasý biliyorsun birkaç ay önce galatasaraylý bir futbolcuda hata yaptý 11 maç ceza yedi o futbolcu çýktý ben hata yaptým camiamdan özür diliyorum dedi Galatasatay kulübüde kendisine çok yüklü miktarda ceza kesti e...þimdi gelelim fenerli oyuncuya kýrmýzý kartý gördü dýþarý çýkarken arma öpüyor arma öpüldü iþ bitti adam çýkýp ben takýmýmý yanlýz býraktým hata yaptým demedi yönetim sen nasýl takýmýný 10 kiþi býrakýrsýn demedi hala arkasýnda duruluyor armayý öptüya iþ bitti inaniyormusun armayi feneri sevdiðinden öptüðüne adamýn aklýnda bin türlü hinlik dolaþýyor hiç kimse kusura bakmasýn ama koca fener camiasýný uyutuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onu içeriden çýkaranda suç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dünyanýn her yerinde bu tip olaylar oluyor ve olmayada devam edecek insanlýðýn doðasý bu önlenemez er yada geç mutlak tekrar eder..Saygýlar...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dünyanýn her yerinde bu tip olaylar oluyor ve olmayada devam edecek insanlýðýn doðasý bu önlenemez er yada geç mutlak tekrar eder..Saygýlar...
    yeterki bizlerde tuttuðumuz takým diye yanlýþlarýný tasvip etmeyelim bizleri açýtsada eleþtirelim ki belki onlarda utanýr baþta yöneticelerimiz
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri