Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
1973-84 yýllarý arasý Galatasaray'da forma giyen Fatih Terim, bir Mersin Ýdmanyurdu maçýnda, ofsayt kaldýrmayan yan hakemin üzerine yürümüþ ve tartaklamýþtý. Terim, bununla da yetinmeyip hakemin yüzüne tükürmüþtü.

Fatih Terim bir baþka maçta ise hakeme kafa atmýþtý.!!!!!!!!!!
hilmi kardeþim futbolcu hata yapar önemli olan camianýn hatanýn arkasýnda durmasý veya durmamasý biliyorsun birkaç ay önce galatasaraylý bir futbolcuda hata yaptý 11 maç ceza yedi o futbolcu çýktý ben hata yaptým camiamdan özür diliyorum dedi Galatasatay kulübüde kendisine çok yüklü miktarda ceza kesti e...þimdi gelelim fenerli oyuncuya kýrmýzý kartý gördü dýþarý çýkarken arma öpüyor arma öpüldü iþ bitti adam çýkýp ben takýmýmý yanlýz býraktým hata yaptým demedi yönetim sen nasýl takýmýný 10 kiþi býrakýrsýn demedi hala arkasýnda duruluyor armayý öptüya iþ bitti inaniyormusun armayi feneri sevdiðinden öptüðüne adamýn aklýnda bin türlü hinlik dolaþýyor hiç kimse kusura bakmasýn ama koca fener camiasýný uyutuyor