REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tahkim'den Meireles'e indirim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet usta:

11 maçlık cezası 4 maça indirilen Fenerbahçeli Raul Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine şunları söyledi:

"Çok mutluyum çünkü hakeme tükürmediğim kanıtlandı. Ve bu benim için çok önemliydi. Bence adalet yerini buldu. Hep söylemiştim; ben sadece yaptığım şeyler nedeniyle cezalandırılmalıyım, - tabii görmeyen körler için:46:-yapmadıklarım için değil. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Her zaman bana inanan iyi arkadaşlarımın ve iyi bir kulübümün olduğu da bir kez daha ispatlandı."
    eyyymırıılsss
    bak usta nedemiş

Fenerbahçe'ye, Türk futboluna, futbolseverlere ve de hakemlere çok daha saygılı olması gerekir. Unutulmasın ki Meireles'e o kadar para sportmenliğe aykırı davranması için değil, Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna hizmet etsin diye verildi.ATİLLA TÜRKER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle başa böyle tarak, tam bize yakışan yakışan bir karar olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GALATASARAY KULÜBÜ: "TÜRK FUTBOLUNA TARİHİ BİR LEKE DAHA"
    "BU KARAR İLE TÜRK SPOR DÜNYASINA, BİR KEZ DAHA ***Fİ BİR İDARENİN GÖLGESİ DÜŞMÜŞ, FUTBOL TARİHİMİZE YILLARCA ÜZERİMİZDEN ATAMAYACAĞIMIZ BİR LEKE DAHA SÜRÜLMÜŞTÜR"
    "BU VAHİM UYGULAMA İLE MEVCUT FEDERASYON ASLİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRME KABİLİYETİNİ CİDDİ ŞEKİLDE YİTİRMİŞTİR"

BÜLENT YAVUZ: RUHSAL BUNALIMA GİRECEKTİR
    Tahkim Kurulu'nun verdiği Meireles kararından sonra çok merak ediyorum:

Hakem Halis Özkahya ne olacak! Hakem Halis Özkahya'nın ruhsal ve psikolojik bunalım içine gireceğini düşünüyorum. Bu karardan sonra hakemler, artık kendilerini sorgulayacak cümlelerden uzak duracaklar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi

0000-FENERBAHÇE'YE 10 BİN LİRA CEZA

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta flaş röportaja teknik sorumlu ve 3 futbolcusunun katılmamasının yanı sıra basın toplantısında en az 2 oyuncusunun yer almamasından dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne toplam 10 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

adamlar sizi Takmıyor ki - Başkan yarın tfff basar yine .küfür SANDALYE atarlar !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet ceza normale düşmüş ben normalde 4,5 maç bekliyordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık hakemlerin ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyip fenere kart göstermemek için azami gayret gösterirler fener camiasına hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbolda en son yuvarlak olan şey toptur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tahkim Kurulu Üyesi, kararı ve yaşananları anlattı.

"Gözlükleri takıp, 3D Gözlük teknolojisiyle görüntüleri izledik.

saha bulanıkmış !
    Vicdanımız çok rahat; tepkiler çok ağır ve ağrımıza gidiyor. Biz hukuk dışı bir karar vermedik" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Tahkim inandırıcılığını kaybetti"

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD),

''Tahkim Kurulu'nun vicdanları kanatacak nitelikte bir karara varması spor kamuoyu nezdinde tüm inandırıcılığını kaybetmesine, TFF'ye ve kurullarına olan güven duygusunun tamamen sarsılmasına, hatta yok olmasına neden olmuştur. Tahkim Kurulu'nun anılan kararında belirtmiş olduğu gerekçeler, akıl ve mantık sınırlarını zorlarken, hakem camiasının kamuoyu nezdinde büyük yara almasına sebep olmuştur. Tahkim Kurulu'nun, vicdanları kanatan bu kararı mutlak suretle yeniden değerlendirme içine girmesi ve kararın düzeltilmesi yönünde tüm yetkisini kullanması gerekmektedir.''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakaret içerici mesajlardan dolayı konu kapanmıştır.
    ayrıca mesajlarda yazılarınızı normal boyutta yazarsanız yine okunabilir bu kadar büyük yazmanıza gerek yok

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri