REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tahkim'den Meireles'e indirim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Tahkim'den Meireles'e indirim!

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'e verilen 11 maçlık cezayı 4 maça düşürdü. Kurul ayrıca, Meireles'e 20 bin TL para cezası verdi.

Yayıncı kuruluştan gelen ve toplam süresi 6 saat 38 dakika 35 saniye olan 5 CD halindeki görüntülerin tamamı izlendiğinde; özellikle "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.- 93.saniyesi arasındaki görüntülerde; "Aktüel 1" adlı CD'nin 57.dakikasının 43.saniyesinde başlayan görüntülerde; "Aktüel 3" adlı CD'nin 1.saat 17.dakikasının 23.saniyesinde başlayan görüntülerde; futbolcusu Raul Jose Trindade Meireles'in müsabaka hakemine oldukça yakın mesafeden, ısrarla ve sert ifadelerle itiraz ettiği, yüzünün tamamen görünmesine olanak sağlayan "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.-93.saniyesi arasındaki görüntülerde konuşmanın sertliği nedeniyle, ne söylediği tam olarak anlaşılamamasına rağmen başını sert şekilde öne doğru hareket ettirdiği sırada kullandığı sözün etkisiyle hakemin yüzüne bir sıvının gelmiş olabileceği düşünülse de futbolcunun tüm bu eylem sırasında konuşmaya devam ettiği ve konuşma esnasında tükürme eyleminin fiziksel olarak mümkün olmadığı; yine tükürmenin kasden gerçekleştirilebilecek eylemlerden olduğu

bundan sonra rapor yazmalarına gerek kalmadı hakemlerin işte...ne güzel dimi.... nası olsa yazan birileri var.
    Konu zekı62 tarafından (27-12-2012 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU TAHKİM...
    "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" BUNU HANGİ KÖR ARAÇLA BAKTILAR Kİ ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BUNLAR JE İŞ YAPARLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zek, 62 ustam mübarek cuma akşamı günaha girmeyeyim diye çok uğraştım ama insan böyle haksızlığı görünce duramıyo yaq şimdi halis özkahya resmen yalancı oldu federasyonun başındaki zat beşiktaşlı gibi görünen ama koyu fenerli olan kişi şimdi kına yakar türk futbolu ve türk hakemliği ne yazıkki öldü başımız sağolsun meriler aslında hakeme el hareketini yapmadı federasyona yaptı en başından en altdaki memuruna kadar siz alayınız böyle korkak böyle demek istedi ne yazıkki
    Konu yargıç_1 tarafından (30-12-2012 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar Türkiye'de azıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tanju_aydin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zek, 62 ustam mübarek cuma akşamı günaha girmeyeyim diye çok uğraştım ama insan böyle haksızlığı görünce duramıyo yaq şimdi halis özkahya resmen yalancı oldu federasyonun başındaki zat beşiktaşlı gibi görünen ama koyu fenerli olan kişi şimdi kına yakar türk futbolu ve türk hakemliği ne yazıkki öldü başımız sağolsun meriler aslında hakeme el hareketini yapmadı federasyona yaptı en başından en altdaki memuruna kadar siz alayınız böyle korkak böyle top sunuz demek istedi ne yazıkki

haklısı kardeş :

tüp kafanın içinde fener gazı var

Hakemler derhal karar alıp bu rezil karar düzeltilinceye kadar bütün maçları boykot etmelidirler.

Ne futbolu ya ! memlekette TOPPPPPPPPP dan başka nevar

BUNDAN SONRA 4 MAÇ CEZAYI GÖZE ALAN HER FUTBOLCU(FB'Lİ OLMAK ŞARTIYLA) HAKEMLERE TEKERLEK İŞARETİ YAPABİLİR..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçeliyim ama ceza bence az bazı hareketler vardır sözden daha ağır gelir insana kaldıki adamın yüzüne tükür sokakta yaparsan adamı döverler peki galatasaraylı futbolcunun suçu bu hareketlerden dahamı ağırdı yazık ben zamanında beşiktaşın yaptığını bekliyordum yönetimden yönetim ne yaptı ben futbolcumun arkasındayım dedi hatırlayın beşiktaş ne yaptı paskal tombala çekti bileti kesildi yazık bundan sonra artık hakemleri döverlerse şaşırmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oLAY KÜFÜRLEŞMEYE KADAR GİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nu İstinye'deki binasının 3. katında yapılan toplantıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF yetkilileri arasında Raul Meireles'in cezası konusunda büyük bir tartışma yaşandığı ve bu tartışmanın küfürleşmeye vardığı ifade edildi. Hatta masalar yumruklandı, sandalyeler tekmelendi

BUNDAN SONRA BÖYLE OLUR HERHALDE tff de olaylar
    top . küfür eden kazanıyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Meireles tükürdü Federasyon Yaladi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Meireles tükürdü Federasyon Yaladi
    evet usta:

11 maçlık cezası 4 maça indirilen Fenerbahçeli Raul Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine şunları söyledi:

"Çok mutluyum çünkü hakeme tükürmediğim kanıtlandı. Ve bu benim için çok önemliydi. Bence adalet yerini buldu. Hep söylemiştim; ben sadece yaptığım şeyler nedeniyle cezalandırılmalıyım, - tabii görmeyen körler için:46:-yapmadıklarım için değil. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Her zaman bana inanan iyi arkadaşlarımın ve iyi bir kulübümün olduğu da bir kez daha ispatlandı."

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri