Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: "Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sizce kim haklı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alınsıze mırlesın tukurme anı ızleyın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mirles tükürmedi hava sanak yağışlı takkimdekiler o hakemi birdaha atamasınlar yalan yanlış rapor ediyor hehehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karakutu arkadaş videoyu seyret ondan sonra yaz ben seyredememişdim ama seyretdikden sonra vallahi utandım o tükürük özkahyaya değil başda federasyon başkanı olacak sem var yıldırım demirören üç tane koyunu güdemiyecek kadar sem ona ve tahkim kuruluna ve tüm hakemlerimize geldi sen elemanın raporuna güvenmeyib tükürmedi diye ceza indirisen yarın üç büyüklerden bir futbolcu çıkar hakemi saha ortasında hem döver hem ana avrat küfür eder beşiktaşı ne hale getirdi geri zekalı koskoca federasyonun başına kimler getirdiyse ona diyet borcunu ödüyor berçekden ayıb ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şimdi tv de alt yazı geçti tahkim kurulu merilesin ceza indiriminde defalarca izledik 3 d izledik tükürme yok vicdanımız çok rahat demişler.

Edittt...
    Konu Hikmet™ tarafından (28-12-2012 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

caner hic bir şey demeden ceza aldı o zman tff iyi hakemler süper başka bir futbolcunun cezası düşnce ortalık vryansın bu ne biliormusunuz eylm yapmak gs nin en iyi yaptığı iş fransız ların yaptığı gibi ortalığı kaıştırmak zaten gs kültüründe bu var herzman bir fitna sokar sonra kendini sütten cıkmış ak kaşık zanneder herkes işine baksın gs yönetimide fazla havlamasın buna ts de dahil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapatılmıştır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri