Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Öğretim elemanları mescide karşı çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eeee Arkadaşlar: Bu Büyük Mabet NE olacak ??

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) kampüsü içine yaptırılan ve kubbesi, Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye’den büyük olacak cami inşaatı için şu ana kadar 3 milyon lira harcandı.

Toplam 18 milyon 500 bin Türk lirasına mal olacak

35 metre kubbe genişliği ile Türkiye'nin en büyük kubbeli camilerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii kapalı alanda 3500 açık alanda da 3500 cemaat kapasiteli olarak toplam 7000 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan tanıyor.

Herşye ibadeti KarıştırıyoruzzYazık cok yazık !

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni yıl kutlamalarının yapıldığı Gençlik Meydanı'nda yeni yıla namaz kılarak girmek isteyen bir vatandaş ile çevredeki vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Namaz kıldıktan sonra açıklama yapan "Herhangi bir provokasyon amacım yoktur. Sadece şükür namazını burada kıldım. Başka hiçbir amacım yok" dedi.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gun unuverstede mescit isteyenler yarin liselere ve diger okullar içinde istemezlerse sasirmayiniz adim adim din devletine dogru gittigimizin farkina variniz yovas yovas olur bu isler birden olmaz ne demisti basbakanimiz demekrosi bizim için bir basamak ilihat fokulteleri ile diger fakultelere karistirmayalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu gun unuverstede mescit isteyenler yarin liselere ve diger okullar içinde istemezlerse sasirmayiniz adim adim din devletine dogru gittigimizin farkina variniz yovas yovas olur bu isler birden olmaz ne demisti basbakanimiz demekrosi bizim için bir basamak ilihat fokulteleri ile diger fakultelere karistirmayalim
    kardeş : ilahiyat fakültesi

Fakülteler DE BUNLARIN İÇİNDE ne derler yerleşkenin icinde neyi katıştırmayalim ?

Tıp Fakültesi
    Ziraat Fakültesi
    Fen Fakültesi
    Edebiyat Fakültesi
    İktisadi ve İdari Bilimler
    Hukuk Fakültesi
    Mühendislik Fakültesi
    Eğitim Fakültesi
    İletişim Fakültesi
    Güzel Sanatlar Fakültesi
    Su Ürünleri Fakültesi
    Alanya İşletme Fakültesi
    İlahiyat Fakültesi
    Alanya Mühendislik Fakültesi
    Diş Hekimliği Fakültesi
    Turizm Fakültesi
    Hemşirelik Fakültesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce bunları bir bir gecelimde ondan sonra acalım mı acmayalım mı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dın dıye olecez yakında ne kadar meraklıyız bu ıslere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu nerelere getirdiniz. konu mescit meselesi. 02 hacer benim hırsızım senin hırsızın meselesi değil.laf sırası gelince elhamdürillah müslümanız diyoruz konu cami mescit açmak olunca karşı çıkıyoruz bu milletin %99 u müslüman diyoruz konu ibatet olunca bazılarımız karşı çıkıyoruz bu milletin %99 u müslümansa cami veya mescide niye karşı çıkılıyor anlamadım. o ünüversitede okuyan 100 kişiden 99 u orada namaz kılacak benim bildiğim kadarıyla namaz dinin direğidir.bir müslüman üniversitede okuyan genç müslümanların namaz kılmasına neden karşı çıkar anlamadım.ben 2 şık bulabildim.

1-%1 lik kısım %99 a gelip gelmeye çalışıyor en az %99 kadar sesi çıkıyor.
    2-söylendiği gibi bu mıilletin %99 u müslüman değil + birçoğu islam düşmanı dolasıyıyla namaz oruç hac zekat düşmanı
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu nerelere getirdiniz. konu mescit meselesi. 02 hacer benim hırsızım senin hırsızın meselesi değil.laf sırası gelince elhamdürillah müslümanız diyoruz konu cami mescit açmak olunca karşı çıkıyoruz bu milletin %99 u müslüman diyoruz konu ibatet olunca bazılarımız karşı çıkıyoruz bu milletin %99 u müslümansa cami veya mescide niye karşı çıkılıyor anlamadım. o ünüversitede okuyan 100 kişiden 99 u orada namaz kılacak benim bildiğim kadarıyla namaz dinin direğidir.bir müslüman üniversitede okuyan genç müslümanların namaz kılmasına neden karşı çıkar anlamadım.ben 2 şık bulabildim.

1-%1 lik kısım %99 a gelip gelmeye çalışıyor en az %99 kadar sesi çıkıyor.
    2-söylendiği gibi bu mıilletin %99 u müslüman değil + birçoğu islam düşmanı dolasıyıyla namaz oruç hac zekat düşmanı

beydemir kardeş

-gelince elhamdürillah müslümanız diyoruz konu cami mescit açmak olunca karşı çıkıyoruz Diyorsuda !!

35 metre kubbe genişliği ile Türkiye'nin en büyük kubbeli camilerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii kapalı alanda 3500 açık alanda da 3500 cemaat kapasiteli olarak toplam 7000 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan tanıyor.

Kampüsün içinde devasa bir ibadet hane var ! daha ne mescidi acıyorsun

Nerde müslümanlık ! israf yok mu burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beydemir kardeş

-gelince elhamdürillah müslümanız diyoruz konu cami mescit açmak olunca karşı çıkıyoruz Diyorsuda !!

Kampüsün içinde devasa bir ibadet hane var ! daha ne mescidi acıyorsun

Nerde müslümanlık ! israf yok mu burda
    zeki62 kardeş tıp fakültesi morfoloji bölümüyle ilahiyat fakültesi arasındaki mesafeyi bilmiyorum ama bizim milletimiz burnunun dibindeki ibadet haneye gitmeye bile zorlanıyor eğer ilahiyat fakültesindeki cami uzak ise hiç gitmez veyahut zamanı el vermeyede bilir örneğin bir doktorun vakti olmayabilir.

bu mescit dediğimiz şey 3-4 metrekarelik bir odaya bir halı sermekten ibaret bunu büyütmeninde bir anlamı yok bunu büyütenler insanların namaz kılmasını istemeyen kesim din kardeşlerim münafıkların ve dindüşmanlarının oyununa gelmeyelim.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zeki62 kardeş tıp fakültesi morfoloji bölümüyle ilahiyat fakültesi arasındaki mesafeyi bilmiyorum ama bizim milletimiz burnunun dibindeki ibadet haneye gitmeye bile zorlanıyor eğer ilahiyat fakültesindeki cami uzak ise hiç gitmez veyahut zamanı el vermeyede bilir örneğin bir doktorun vakti olmayabilir.

bu mescit dediğimiz şey 3-4 metrekarelik bir odaya bir halı sermekten ibaret bunu büyütmeninde bir anlamı yok bunu büyütenler insanların namaz kılmasını istemeyen kesim din kardeşlerim münafıkların ve dindüşmanlarının oyununa gelmeyelim.
    evet usta: dediklerinde çok haklısın
    İbadethanenin ismi ilahiyat fakültesi camii ve Kampüslerin içinde.

Kaldıki : Namaz ibadeti

Dokuz yerde namaz kılmak mekruhtur:

1. Yol ortasında; çünkü gelip geçenlere engel olur ve herkesin o yoldan geçme hakkı zedelenir.

2. Develerin çöküp yattığı yerde,

3. Çöplüklerde,

4. Hayvan boğazlanan yerde, (mezbahada)

5. Helâ yapılan yerde,

6. Yıkanılan yerde (gusülhanede),

7. Hamamda,

8. Kabristanda,

9. Kâbe’nin damında.

Ot, hasır, yaygı, kamıştan ma'mûl bir eşya üzerinde namaz kılmakta bir sakınca yoktur
    Peygamberimizin (asm) ümmetine bahşedilmiş nimetlerden birisi de her yerde ibadetini yapabilme imkanı tanınmasıdır. Bu bakımdan temiz olmak şartıyla, her yerde namaz kılınabilir. Gasp edilen toprak üzerinde veya çalıntı bir elbise ile namaz kılmak doğru olmasa da kıldığı namaz geçerlidir.

bunun dışında : daha ne mescitmi yapalım yapmayalım ! Kapıyı ört çıkart çeketini kıbleni bul bitti

selamlar usta.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri