REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: TTNET'ten İndirimli İnternet 2013 Kampanyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 TTNET'ten İndirimli İnternet 2013 Kampanyası

TTNET, yeni müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Tüm Türkiye genelinde sunulan bu kampanya ile TTNET’liler, 24 ay taahhüt karşılığında limitli ve limitsiz ADSL ve Yalın internet paketlerini ilk 10 ay boyunca yüzde 50 indirimli satın alabilecek. Kalan 14 ayda ise mevcut paket fiyatı üzerinden kullanabilecek.
    Kampanyadan faydalanmak isteyenler, NET6, NET12, NETLimitsiz, NETLimitsiz Plus, 8Limitsiz, Ultranet5, Ultranet Limitsiz paketlerini indirimli satın alabilecek.
    28 Şubat 2013’e kadar devam edecek kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden başvuru yapabiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yalın internete hizmet bedeli altında 15 tl ekliyorlar nesi yalınsa bunun anlamadım dogrusu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paket isimleri şöyle olmalıydı.

Net Kazık

Net Kazık Plus

Ultra Kazık

Ultra Kazık 5 Şeklinde yapsalar daha iyi olur. Ayrıca TTNET te müşteri memnuniyeti. SIFIR o derece. Benim hattımda Anne kızlık soyismini yanlış yazmışlar çağrı merkezi düzeltmiyor. Telekom müdürlüğüne gidiyom onlar düzeltmiyolar. Şikayetvar sitesine yazıyorum tamam arıyacaz şeklinde klasik yazılarını yazıyolar aramıyolar. Alırken 4 kere değil 14 kere düşünün. Askerlikten geldik 24 ay tahahüt yaptık tekrardan kalan ayları bekliyorumki kapattıram.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yalın internete hizmet bedeli altında 15 tl ekliyorlar nesi yalınsa bunun anlamadım dogrusu
    Sanırım sabit telefonlardan alamadıkları hat ücretini buraya yansıtıyorlar! "Öyle bedava hat kullanmak var mı?" dercesine!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman albirini vur ötekini dsmart net kulanıyorum sürekli kopmalar yaşıyorum 7.8 sene ttneti kulandım ne kopma nede yavaşlama bi olayına kızıp dsmart nete geçtim yavaşlama dersiniz kopmamı müşteri hizmetleri arıyorum kablonuzdan deniliyor iyi güzelde ben 50 lr verip kablomu yenilettim santrala yakınım ozaman kopma niye yaşıyorum yalan dolan gerisi tırı vırı nisanda sözleşmem doluyor tekrar ttnete geçicem bide sınırsız kulanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burda a firması yada b firması nın savunmasını yada karalamasını yapmaya gerek yok. Burda önemli olan karşınızda muhatap bulmak. Müşteri hizmetlerini aradığınnız zaman karşınıza cıkan operatör hariç kimse ile görüşemezsiniz. Ama bulunduğunuz ilde yetkililer varsa şanslısınız. Ama kullanıcılar doğal olarak hangi firma hesaplı ise ona geçmeyi tercih ediyor ve sonrasında çıkan problemlerde malesef karşılarında bir yetkili bulamadakları zaman magdur durumda kalıyor.

Bu konumda TTNET ön plana cıkıyor belki her sorununuza cabuk müdahae edilemiyor ama en azından karşınızda alt yapı operatörü olarak Türktelekomun Müşteri ilişkilerine gittiğinizde sizi muhatap alan bir kişiye ulaşma şansınız var.

Ayrıca 2013 yılında çıkacak yeni yasalar gereğide kişilere verilen hizmetlerde oluşan aksamalara ve verilen taahhütlerin yerine getirilmesi için şartlar ve yaptırımlar olacağı için müşteriler bu tip sorunlardan yavaş yavaş kurtulacaktır.

ayrıca xxman paket isimlerindeki kullanıdığın tabir hiç hoş değil. Fiyatları beğenmeyebilirsin a firmasının fiyatı b firmasının fiyatından farklı olabilir. Her firma kendi sunduğu hizmet için bir ücret belirliyor buda BTK tarafından uygun görülürse uygulanıyor. sonuç olarak diyelimki sen kendi araban yada evin için bir fiyat biçersin ama senın yan komşun yada senın arabanın aynı sının başkasında ki fiyat daha ucuz olabilir. BU konumda sen kazıkçı falan olmuyorsun kendi araban yada evin için kendi kriterlerinde olan değerlendirmene göre fiyatını belirlemişsin..

Bu işte dengeleri sağlamak çok önemli. Ama düşününki çok büyük bir gemi ve bu geminin dümeninişn birden çevirirseniz batmaktan yada hasar almaktan kurtulamazsınız. Türkiye malesef teknoloji alanında ne kadar tüketici de olsa malesef halen ağır ilerliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ttnet beni deli etti, bunlar müşteriyi keriz yerine koyuyorlar sanki biz yolunacak tavukyuz, sınırsız hatta geçmeme rağmen 1. ay 39 yerine 50 tl. 1. yılın son ayı 39 yerine 57 tl, birde şimdi şözde iyileştirme yapıyorlRMIŞ 63 TL, HABİRE KOYUYORLAR, 4 gözle temmuzun 4 ünü bekliyorum, şikayet bile etseniz hiç fRK ETMİYOR , YİNE ÖTEN BİZ OLUYORUZ,, ONLARIN GÖZÜNDE MÜŞTERİ KERİZZZZZZZZZZZZZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET, yeni müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. sonu gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET'tin her kampanyasında indirim değil bilakis bindirim vardır.TTNETZEDE olarak tercih yapanların çok iyi düşünmesi ve taahhütte bulunmasını öneririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri