Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: TTNET'ten Ýndirimli Ýnternet 2013 Kampanyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 TTNET'ten Ýndirimli Ýnternet 2013 Kampanyasý

TTNET, yeni müþterileri için yeni bir kampanya baþlattý. Tüm Türkiye genelinde sunulan bu kampanya ile TTNET’liler, 24 ay taahhüt karþýlýðýnda limitli ve limitsiz ADSL ve Yalýn internet paketlerini ilk 10 ay boyunca yüzde 50 indirimli satýn alabilecek. Kalan 14 ayda ise mevcut paket fiyatý üzerinden kullanabilecek.
    Kampanyadan faydalanmak isteyenler, NET6, NET12, NETLimitsiz, NETLimitsiz Plus, 8Limitsiz, Ultranet5, Ultranet Limitsiz paketlerini indirimli satýn alabilecek.
    28 Þubat 2013’e kadar devam edecek kampanya hakkýnda detaylý bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satýþ noktalarýndan, 444 0 375 TTNET müþteri hizmetlerinden veya Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden baþvuru yapabiliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yalýn internete hizmet bedeli altýnda 15 tl ekliyorlar nesi yalýnsa bunun anlamadým dogrusu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paket isimleri þöyle olmalýydý.

Net Kazýk

Net Kazýk Plus

Ultra Kazýk

Ultra Kazýk 5 Þeklinde yapsalar daha iyi olur. Ayrýca TTNET te müþteri memnuniyeti. SIFIR o derece. Benim hattýmda Anne kýzlýk soyismini yanlýþ yazmýþlar çaðrý merkezi düzeltmiyor. Telekom müdürlüðüne gidiyom onlar düzeltmiyolar. Þikayetvar sitesine yazýyorum tamam arýyacaz þeklinde klasik yazýlarýný yazýyolar aramýyolar. Alýrken 4 kere deðil 14 kere düþünün. Askerlikten geldik 24 ay tahahüt yaptýk tekrardan kalan aylarý bekliyorumki kapattýram.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yalýn internete hizmet bedeli altýnda 15 tl ekliyorlar nesi yalýnsa bunun anlamadým dogrusu
    Sanýrým sabit telefonlardan alamadýklarý hat ücretini buraya yansýtýyorlar! "Öyle bedava hat kullanmak var mý?" dercesine!...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aman albirini vur ötekini dsmart net kulanýyorum sürekli kopmalar yaþýyorum 7.8 sene ttneti kulandým ne kopma nede yavaþlama bi olayýna kýzýp dsmart nete geçtim yavaþlama dersiniz kopmamý müþteri hizmetleri arýyorum kablonuzdan deniliyor iyi güzelde ben 50 lr verip kablomu yenilettim santrala yakýným ozaman kopma niye yaþýyorum yalan dolan gerisi týrý výrý nisanda sözleþmem doluyor tekrar ttnete geçicem bide sýnýrsýz kulanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar burda a firmasý yada b firmasý nýn savunmasýný yada karalamasýný yapmaya gerek yok. Burda önemli olan karþýnýzda muhatap bulmak. Müþteri hizmetlerini aradýðýnnýz zaman karþýnýza cýkan operatör hariç kimse ile görüþemezsiniz. Ama bulunduðunuz ilde yetkililer varsa þanslýsýnýz. Ama kullanýcýlar doðal olarak hangi firma hesaplý ise ona geçmeyi tercih ediyor ve sonrasýnda çýkan problemlerde malesef karþýlarýnda bir yetkili bulamadaklarý zaman magdur durumda kalýyor.

Bu konumda TTNET ön plana cýkýyor belki her sorununuza cabuk müdahae edilemiyor ama en azýndan karþýnýzda alt yapý operatörü olarak Türktelekomun Müþteri iliþkilerine gittiðinizde sizi muhatap alan bir kiþiye ulaþma þansýnýz var.

Ayrýca 2013 yýlýnda çýkacak yeni yasalar gereðide kiþilere verilen hizmetlerde oluþan aksamalara ve verilen taahhütlerin yerine getirilmesi için þartlar ve yaptýrýmlar olacaðý için müþteriler bu tip sorunlardan yavaþ yavaþ kurtulacaktýr.

ayrýca xxman paket isimlerindeki kullanýdýðýn tabir hiç hoþ deðil. Fiyatlarý beðenmeyebilirsin a firmasýnýn fiyatý b firmasýnýn fiyatýndan farklý olabilir. Her firma kendi sunduðu hizmet için bir ücret belirliyor buda BTK tarafýndan uygun görülürse uygulanýyor. sonuç olarak diyelimki sen kendi araban yada evin için bir fiyat biçersin ama senýn yan komþun yada senýn arabanýn ayný sýnýn baþkasýnda ki fiyat daha ucuz olabilir. BU konumda sen kazýkçý falan olmuyorsun kendi araban yada evin için kendi kriterlerinde olan deðerlendirmene göre fiyatýný belirlemiþsin..

Bu iþte dengeleri saðlamak çok önemli. Ama düþününki çok büyük bir gemi ve bu geminin dümeniniþn birden çevirirseniz batmaktan yada hasar almaktan kurtulamazsýnýz. Türkiye malesef teknoloji alanýnda ne kadar tüketici de olsa malesef halen aðýr ilerliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ttnet beni deli etti, bunlar müþteriyi keriz yerine koyuyorlar sanki biz yolunacak tavukyuz, sýnýrsýz hatta geçmeme raðmen 1. ay 39 yerine 50 tl. 1. yýlýn son ayý 39 yerine 57 tl, birde þimdi þözde iyileþtirme yapýyorlRMIÞ 63 TL, HABÝRE KOYUYORLAR, 4 gözle temmuzun 4 ünü bekliyorum, þikayet bile etseniz hiç fRK ETMÝYOR , YÝNE ÖTEN BÝZ OLUYORUZ,, ONLARIN GÖZÜNDE MÜÞTERÝ KERÝZZZZZZZZZZZZZ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TTNET, yeni müþterileri için yeni bir kampanya baþlattý. sonu gelmez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TTNET'tin her kampanyasýnda indirim deðil bilakis bindirim vardýr.TTNETZEDE olarak tercih yapanlarýn çok iyi düþünmesi ve taahhütte bulunmasýný öneririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri