Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Fatih Terim’in cezasý ertelendiðinde neden sesiniz çýkmadý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fatih Terim’in cezasý ertelendiðinde neden sesiniz çýkmadý?

Tahkim Kurulu 11 maçlýk cezayý 4 maça düþürdü. Aslýnda 3 maça düþtü ama sonra bir maç ilave ettiler. Bu durumda taraflardan birisi olan Meireles aklandý. Peki diðer taraf kiþiler ne gibi ceza alacak?
    Hakem Halis Özkahya bu durumda hakemliði býrakmak zorunda deðil mi?
    Meireles tükürmediðine göre taraflardan birisi yalancý olmuyor mu?
    Tahkim kararlarýndan sonra Pfdk ve Halis Özkahya ne duruma düþtü?
    Mhk ne açýklama yapacak?
    Diðer kulüpler hangi yüzle açýklama yapýyor?
    Bu olayda taraf olmamalarýna ve kendilerini ilgilendiren hiçbir þey olmamasýna raðmen kimi kime þikayet ediyorlar?
    Fatih Terim’in cezasý ertelendiðinde neden sesiniz çýkmadý?
    Madem o kadar dürüstlükten bahsediyorsunuz Teknik Direktörünüz basýn mensuplarýna hakaret ettiðinde ceza vermeyen kurullar için neden açýklama yapmadýnýz?
    Meireles için dövmelerine ve saç tipine göre ceza normal diyerek IRKÇILIK yapan bir kulübün baþkaný, özür dilemesi gerekirken böyle bir açýklamayý hangi vicdana sýðdýrýyor? Emre ceza alsýn diye olmadýk dümenler çevirdiler ama bu tarihi not düþün bir kenara. Kendileri ýrkçýlýktan ceza aldýklarýnda ne açýklama yapacaklar merak ediyorum.
    Hd ve 3D yayýnlanan bir karþýlaþmada en küçük detay bile görüntülenebilirken hala tükürdüðü görüntüler var diye Meireles’in tükürdüðünü iddia eden kiþileri de kendilerine gelmeye davet ediyorum. Özür dilemekte erdemliktir. Ben daha önce Fenerbahçe tribününden atýlan bir yabancý maddeyi Galatasaray tribününden atýldý dediðim için özür dilemiþtim. Görüntülerden kaynaklanan bir yanýlgýya düþmüþtüm. Gerekeni yaptým. Hem özür diledim hem de görüntüleri paylaþtým. Tüm açýlardan tükürük görülmediði halde hala tükürdü diyebilene yazýklar olsun diyorum. Tahkim bile yapýlan hatayý anladý ama hala anlamak istemeyenler var.
    Fenerbahçe düþmanlýðý tescillenmiþtir.
    Fenerbahçe aleyhine kararlar çýkartmak isteyenler deþifre olmuþtur.
    Art niyet vardýr ve art niyetli kiþilerin, yalan beyanda bulunanlarýn bundan sonra görevlerini layýkýyla yapamayacaklarýndan istifa etmeleri gerekmektedir.
    Savunma yapanlarýnda olayýn içinde olduðu aþikardýr. Olayýn tarafý gibi açýklama yapýyorsanýz sizi rahatsýz eden bir durum söz konusudur.
    Haksýzlýk giderilmiþtir ve bundan sonra oluþabilecek bariz hatalarda bu yöntem uygulanmalýdýr denilmesi gerekirken kurullarý ve Fenerbahçe’yi hedef alan açýklamalar kendilerine yapýlan uygulamalarla ters düþmektedir. Kulüplerin kendilerini ve bundan sonraki süreçte takýmlara ne fayda saðlayacaðýný düþünerek daha gerçekçi açýklamalar yapmasýný bekliyorum.
    Þimdi yapýlmasý gereken tek bir þey var.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Halis Özkahya eðer hala Mieireles’in tükürdüðünü düþünüyorsa istifa etmelidir.
    Eðer öyle düþünmüyorsa süreç ile ilgili bildiklerini anlatmalýdýr.
    Kemal Kapulluoðlu’nun istifasý ile bu olayýn bir baðlantýsý var mý?
    Birileri çýkýp açýklama yapmalý ve iki seçenekten birisi olmalý.
    Mhk hakeminin arkasýnda durmalý ya da hakemine yalan beyandan dolayý bir daha maç vermemeli, düdüðünü asmalýdýr.
    Eðer Mhk hakemine güveniyor ve arkasýnda duruyorsa hepsi birden istifa etmelidir.

Yazý Sahibi..: MUHAMMET IÞIK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sen istediðin kadar anlar onlar yine bildiðini okur xxman kardeþim o yüzden bu tür muhabetlere hiç karýþmak istemiyorum...Saygýlar...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tahkim Kurulu 11 maçlýk cezayý 4 maça düþürdü. Aslýnda 3 maça düþtü ama sonra bir maç ilave ettiler. Bu durumda taraflardan birisi olan Meireles aklandý. Peki diðer taraf kiþiler ne gibi ceza alacak?
    Hakem Halis Özkahya bu durumda hakemliði býrakmak zorunda deðil mi?
    Meireles tükürmediðine göre taraflardan birisi yalancý olmuyor mu?
    Tahkim kararlarýndan sonra Pfdk ve Halis Özkahya ne duruma düþtü?
    Mhk ne açýklama yapacak?
    Diðer kulüpler hangi yüzle açýklama yapýyor?
    Bu olayda taraf olmamalarýna ve kendilerini ilgilendiren hiçbir þey olmamasýna raðmen kimi kime þikayet ediyorlar?
    Fatih Terim’in cezasý ertelendiðinde neden sesiniz çýkmadý?
    Madem o kadar dürüstlükten bahsediyorsunuz Teknik Direktörünüz basýn mensuplarýna hakaret ettiðinde ceza vermeyen kurullar için neden açýklama yapmadýnýz?
    Meireles için dövmelerine ve saç tipine göre ceza normal diyerek IRKÇILIK yapan bir kulübün baþkaný, özür dilemesi gerekirken böyle bir açýklamayý hangi vicdana sýðdýrýyor? Emre ceza alsýn diye olmadýk dümenler çevirdiler ama bu tarihi not düþün bir kenara. Kendileri ýrkçýlýktan ceza aldýklarýnda ne açýklama yapacaklar merak ediyorum.
    Hd ve 3D yayýnlanan bir karþýlaþmada en küçük detay bile görüntülenebilirken hala tükürdüðü görüntüler var diye Meireles’in tükürdüðünü iddia eden kiþileri de kendilerine gelmeye davet ediyorum. Özür dilemekte erdemliktir. Ben daha önce Fenerbahçe tribününden atýlan bir yabancý maddeyi Galatasaray tribününden atýldý dediðim için özür dilemiþtim. Görüntülerden kaynaklanan bir yanýlgýya düþmüþtüm. Gerekeni yaptým. Hem özür diledim hem de görüntüleri paylaþtým. Tüm açýlardan tükürük görülmediði halde hala tükürdü diyebilene yazýklar olsun diyorum. Tahkim bile yapýlan hatayý anladý ama hala anlamak istemeyenler var.
    Fenerbahçe düþmanlýðý tescillenmiþtir.
    Fenerbahçe aleyhine kararlar çýkartmak isteyenler deþifre olmuþtur.
    Art niyet vardýr ve art niyetli kiþilerin, yalan beyanda bulunanlarýn bundan sonra görevlerini layýkýyla yapamayacaklarýndan istifa etmeleri gerekmektedir.
    Savunma yapanlarýnda olayýn içinde olduðu aþikardýr. Olayýn tarafý gibi açýklama yapýyorsanýz sizi rahatsýz eden bir durum söz konusudur.
    Haksýzlýk giderilmiþtir ve bundan sonra oluþabilecek bariz hatalarda bu yöntem uygulanmalýdýr denilmesi gerekirken kurullarý ve Fenerbahçe’yi hedef alan açýklamalar kendilerine yapýlan uygulamalarla ters düþmektedir. Kulüplerin kendilerini ve bundan sonraki süreçte takýmlara ne fayda saðlayacaðýný düþünerek daha gerçekçi açýklamalar yapmasýný bekliyorum.
    Þimdi yapýlmasý gereken tek bir þey var.

Halis Özkahya eðer hala Mieireles’in tükürdüðünü düþünüyorsa istifa etmelidir.
    Eðer öyle düþünmüyorsa süreç ile ilgili bildiklerini anlatmalýdýr.
    Kemal Kapulluoðlu’nun istifasý ile bu olayýn bir baðlantýsý var mý?
    Birileri çýkýp açýklama yapmalý ve iki seçenekten birisi olmalý.
    Mhk hakeminin arkasýnda durmalý ya da hakemine yalan beyandan dolayý bir daha maç vermemeli, düdüðünü asmalýdýr.
    Eðer Mhk hakemine güveniyor ve arkasýnda duruyorsa hepsi birden istifa etmelidir.

Yazý Sahibi..: MUHAMMET IÞIK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fatih Terim'in Geçen Sezon Þampiyonluk Maçý Öncesinde Cezasýnýn Ýndirilmesine Kimse Söz Etmedi...

Bursaspor'un Stad Kapanmasý Cezasý Maça 1 Gün Kala Affedilmedimi...

Caner Erkin'e Etmediði Küfürle Ýlgili Ceza verimedimi Hemde Önemli Avrupa Sýnavý Öncesinde

Balýk Hafýzalý Olmayalým Fenerbahçe Kayýrýlmaz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cýkmaz ustat bunalr ortalýðý karýþtýrýr kendilerini sütten cýkmýþ akkaþýk zannederler gs yönetimi iþte böyledir

Editt....

Usta sadece GS taraftarýný bilgilendirmek ve artýk bize haksýz yere iftira attýklarýný anlatmak amaçlý açtým. Lütfen konuyu farklý boyutlara çekmeyelim. FENERBAHÇE taraftarýna bu yakýþmaz.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (29-12-2012 Saat 01:41 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne güzel özetlemiþ adam her þey ortada hala konuþuyorlar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karakutu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne güzel özetlemiþ adam her þey ortada hala konuþuyorlar:45:
    Ya bir dakika susun kardeþim!

"Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha" Diyor, Galatasaray resmi sitesi…

“Hakem raporlarýna raðmen yapýlan bu indirim”
    Diyerek devam ediyor…
    Size ne güzel kardeþim!
    Bu konunun sizinle bir ilgisi yok!
    Siz ilgilenmeyin…
    Çok ayýp!
    Karýþmayýn konuþmayýn!
    Hatýrlayýn…
    Geçen yýl…
    Fenerbahçe ile Saraçoðlu’nda þampiyonluk maçý…
    Fatih Terim cezalý...
    Takýmýnýn yanýnda olamayacak…
    Ve cezasý maçtan iki gün önce ertelendi…
    Fenerbahçe’den bir tek ses çýktý mý?
    Direk olarak kendilerini ilgilendiren bir konuydu…
    Bir tek laf etmediler…
    Pardon!
    Bir ses gelmiþti uzaktan…
    Ta Metristen…
    “Benim locam Fatih Terim’indir” demiþti…
    Siz de susun!
    Söylediklerinizden çocuklarýnýz utanmasýn!
    Ayýptýr…
    Tükürmeyen adamý, “tükürtmeyin!”
    Küfretmeyen adamý küfür ettirdiniz…
    **.
    Caner söylemediði söz üzerine ceza aldý…
    Bütün ülke “týk” demedi…
    Ayýp!
    En büyük ayýp, Aydýnus’a…
    Lafý söyleyen Veysel;
    “Ben bu günah ile yaþayamam, gece uyuyamam” dedi…
    “O sözü ben söyledim” dedi…
    Daha ne desin!
    Hep birlikte kulaklarýmýzý týkadýk!
    Hatta , “Sen sus Veysel!, bunu dese dese Caner der” dedik.
    “Hakem raporu” dedik…
    Ve cezayý da Caner yedi…
    Þimdi Meireles…
    Adam tükürmemiþ…
    Allahtan kayýtlar var…
    Birazcýk bilinmez olsa…
    Karýþtýracaksýnýz ortalýðý…
    “Ama hakem Özkahya yazdý” diyorsunuz…
    Neden yazdý?
    Ben bilemem…
    Sanki siz, biliyormuþ gibisiniz…
    Ben utanýyorum bunlarý yazmaya…
    Biliyorsunuz Fenerliyim…
    Bekliyorum bir gün Fener lehine bir hata yapýlsa da;
    Hesap sorsam diye…
    Þimdilik olmuyor… Ya da bana öyle geliyor…
    Geçmiþte oldu…
    Ama o zaman yazmýyordum…
    Þunu bilin ki; o zaman da hiç alkýþlamamýþtým…
    Anelka eliyle veya faulle, o golü Konya’ya attýðýnda utandým…
    Siz de yarýn utanmayýn!
    Hiç olmaz ise susun!
    Siz Mekteb-i Sultani çocuklarýsýnýz…
    Tevfik Fikret’i utandýrmayýn…
    Ayýptýr…
    Rüzgâra yelken açabilirsiniz…
    Ama tarihinizle ters düþmeyin…
    Devran döner…
    Hesabý tarih sorar…
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri