REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: astra 19

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 19

merhaba arkadaşlar ben mersin den astra uydusundan dijital+ paketinin tamamını izleyemiyorum çanak 150 cm sadece dijital + nın bazı frekanslarını çekmiyo bu frekanslar aşağıdadır ve alıntıdır.. yardımınızı bekliyorum tşk...10818 V
    MPEG-2
    22000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10876 V
    MPEG-2
    22000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 11318 V
    MPEG-2
    22000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mersinde almaması normal.Cogu bölgelerde almıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben afyondan 90 cmlik çanakla alıyorum
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar ben mersin den astra uydusundan dijital+ paketinin tamamını izleyemiyorum çanak 150 cm sadece dijital + nın bazı frekanslarını çekmiyo bu frekanslar aşağıdadır ve alıntıdır.. yardımınızı bekliyorum tşk...10818 V
    MPEG-222000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10876 V
    MPEG-222000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 11318 V
    MPEG-222000 5/6 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm kardeş şu an ben sorun suz bi şekilde bu yayınları izliyorum
    canagın ne belirtmemişsin ama ben 150 cm motorlu çanakla izledigime göre seninde izlemen gerekir canagıyın ince ayarına bi bakarsan sorunu cözersin

daha yardım istersen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 1kr yi ege ve marmara bölgesi full olarak alabilmektedir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fenerbahceli03 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben afyondan 90 cmlik çanakla alıyorum
    kardeş gerçekten bu kanalları 90cm canakla izliyomusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben karabükte 120lik çanakla 650 kanal seyrediyorum
    en zayıf easy tvler onlarda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 19

merhaba arkadaşlar benim çanağım 150 cm ve parabol easy tv paketini bazı saatlerde izleyebliyorum o da sinyal seviyesi çok zayıf yukarda belirttiğim dijital+ frekansları hariç ve bir kaç frekans daha hiç sinyal yok ama diğer dijital+ kanalları hepsi full sinyal veriyor acaba ne yapma gerekli lütfen yardımcı olurmusunuz lnb ler samsung tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar benim çanağım 150 cm ve parabol easy tv paketini bazı saatlerde izleyebliyorum o da sinyal seviyesi çok zayıf yukarda belirttiğim dijital+ frekansları hariç ve bir kaç frekans daha hiç sinyal yok ama diğer dijital+ kanalları hepsi full sinyal veriyor acaba ne yapma gerekli lütfen yardımcı olurmusunuz lnb ler samsung tşk..
    Yer belirtirseniz daha iyi olur.Ama genede zayıf yayınlarda paraboler zayıf kalmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yer mersin usta yardımınızı bekliyorum tşk..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri