Artık 2012 yılı sona erdi.Sizlere sormak istediğimiz güzel bir anketimiz var yorumlarınızıda katarak oy kullanırsanız sevinirim
Evet
Hayır
Artık 2012 yılı sona erdi.Sizlere sormak istediğimiz güzel bir anketimiz var yorumlarınızıda katarak oy kullanırsanız sevinirim
2012 yılı hayatım boyunca yaşadığım en kötü yıl oldu benim için açıkcası.... Allah beterinden saklasın hem sosyal olarak hem sağlık olarak vs. vs. berbat bir seneydi...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
aynen öyle benim içinde her geçengün biraz daha sıkıntılı sağlık olsun psikolojik sağlık olsun alt üst oluyorum bazen eskiyi hatırladığım zaman özenerek keşke olmasaydım diyorum bi bakıyoruz olmuşuz bu dertli dünyayı çekecez
2012 beklentilerimi karşıladı diyebilirim allaha şükür ters giden birşeyler olmadı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
2012 benim de beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
Hayal peşinde koşmadım,olmazların düşünü kurmadım ama olması gereken standart değerlere de bir türlü ulaşamadım.Yine de hayatta kalmış olmayı kâr sayacak kadar iyimserim.![]()
2010
2011
2012
hepsi rolantide. kısacası kötü..
2012 haziran-temmuz-ağustos-eylül berbattı. iş yerinde işim bozuldu..ve allahın işi, buna sebep olanların başına müdür oldum. hemde 13 aralık ta. şimdilik iyi gidiyor. allah bozmasın.fakat amel defterinde zayıf kaldık. şak diye gitsek ayvaları bol bol yeriz.
selametle...
2012 sağlık ve sıhhat açısından güzel geçti. şükürler olsun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri