2002- ve 2012 yaşadığım hayatın en pis yılları oldu. malesef ne 2002'de nede 2012 hiç bir kar edemedim. inşallah 2013 daha uğurlu olur.
Evet
Hayır
2002- ve 2012 yaşadığım hayatın en pis yılları oldu. malesef ne 2002'de nede 2012 hiç bir kar edemedim. inşallah 2013 daha uğurlu olur.
LEBEN ?
her yıl, bir önceki yılı aratıyor.gidişat berbat...
Pek bi manidar...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
2013 Yılı Millet Bütünlük ve Barış içinde gecmesini temenni ederim
herkez her yıl işlerin hayatın hep üst üste iyi gitmesini bekliyor. Ama hayatımızda belki 10 yılımız 20 yılımız kötü gider ama onun ardından mutlu gecebilecek 1 dk hepsine bedel olabilir. Zaten kötü günler üzüntüler cefalar olmazsa mutluluk ve sefada olmaz..
Cefa cekeceğizki bununda bir sefası olsun. Benım için bu yılın yada önceki yılların nasıl geçtiği önemli değil önemli olan sevdiklerimle acı tatlı beraber olmam. İş kaybedilir bulunur ama aile ve sevdiklerini bir defa kaybettinmi bulamazsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
şükretmesini bileceğiz birdakikalıf nefes almak bile bir yıla değil binyıla bedeldir onun için hep şükrettim
1 şükürü
2 zikiri
3 fikir bunları bildikdek sonra allah cc işlerin hep ras gider bende şükür diyorum yaptığım her işten sonra
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri