2002- ve 2012 yaþadýðým hayatýn en pis yýllarý oldu. malesef ne 2002'de nede 2012 hiç bir kar edemedim. inþallah 2013 daha uðurlu olur.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
2002- ve 2012 yaþadýðým hayatýn en pis yýllarý oldu. malesef ne 2002'de nede 2012 hiç bir kar edemedim. inþallah 2013 daha uðurlu olur.
LEBEN ?
her yýl, bir önceki yýlý aratýyor.gidiþat berbat...
Pek bi manidar...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
2013 Yýlý Millet Bütünlük ve Barýþ içinde gecmesini temenni ederim
herkez her yýl iþlerin hayatýn hep üst üste iyi gitmesini bekliyor. Ama hayatýmýzda belki 10 yýlýmýz 20 yýlýmýz kötü gider ama onun ardýndan mutlu gecebilecek 1 dk hepsine bedel olabilir. Zaten kötü günler üzüntüler cefalar olmazsa mutluluk ve sefada olmaz..
Cefa cekeceðizki bununda bir sefasý olsun. Beným için bu yýlýn yada önceki yýllarýn nasýl geçtiði önemli deðil önemli olan sevdiklerimle acý tatlý beraber olmam. Ýþ kaybedilir bulunur ama aile ve sevdiklerini bir defa kaybettinmi bulamazsýn.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
þükretmesini bileceðiz birdakikalýf nefes almak bile bir yýla deðil binyýla bedeldir onun için hep þükrettim
1 þükürü
2 zikiri
3 fikir bunlarý bildikdek sonra allah cc iþlerin hep ras gider bende þükür diyorum yaptýðým her iþten sonra
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri