Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Kocaman-Yýldýrým býrakýyor Sezon sonu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Kocaman-Yýldýrým býrakýyor Sezon sonu

Kocaman :sezon sonunda UEFA Kupasý’ný alsak da yokum” dediði öðrenildi.

AZÝZ YILDIRIM ;“Bu süreç zorlu geçecek. Ben de sen de olduðun sürece eleþtiriler dinmeyecek. Göðsümüzü kalkan ederek bu süreyi aþacaðýz. Yönetim olarak karar aldýk her platformda her alanda hakkýmýzý arayacaðýz. Tamam sen öyle düþünüyorsan öyle olsun. Sezon sonunda zaten benim de ne olacaðým belli deðil, ben de býrakmayý düþünüyorum. Ama önce o kupalarý kaldýralým sonra bu kararlarýmýzý hayata geçiririz” diyerek Aykut Kocaman’ýn, “Sezon sonuna kadar kalýrým sonra býrakýrým” sözlerini kabul etti. Bunun ardýndan ‘devam’ kararý çýktý.

DOÐRU mu Acaba : GÝDER LER ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarýn sözlerine asla güven olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart AÇiklama

Bugün, Haber Türk Gazetesi’nde Ferudun Niðdelioðlu imzasý ile yayýnlanan Baþkanýmýz Sayýn Aziz Yýldýrým ile Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayýn Aykut Kocaman ile ilgili haberler, gerçek dýþýdýr.

Malum þahsýn, daha önce görev aldýðý Hürriyet ve Vatan Gazeteleri’nde de yaptýðý bu ve benzeri haberler, kamuoyunun malumudur.

Halen Haber Türk Gazetesi’nde çalýþan bu þahýs, kulübümüz ile ilgili masabaþý yalan haber alýþkanlýðýný, sürdürmektedir.

Bu þahýs, imza attýðý ’haberler’ ile kamuoyunu yanlýþ yönlendirmek isteyenlerin adeta sözcüsü ve kalemþoru gibi davranmaktadýr.

Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkaný ve Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Genel Kurulu’nun oylarý ile kamuoyunun da bildiði gibi 3 yýllýðýna göreve seçilmiþtir.

Ferudun Niðdelioðlu tarafýndan; kulübümüz, yönetimimiz ve futbol takýmýmýz adýna yapýlan, tamamý gerçek dýþý bu haberlerin ciddiye alýnmamasýný taraftarlarýmýz ve kamuoyundan rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Konu Hilmi tarafýndan (30-12-2012 Saat 22:31 ) deðiþtirilmiþtir.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tallaaaaaan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uyu yavrum ninni ninni yavrum ninni birilerini uyutuyorlar sürekli gündemde kalmak için yapýlan þeylere bunlar. ayný aykut kocamanýn istifasý gibi galatasaray ve ardýndan gelen karabük yenilgisini unutturmak için yapýlan þeyler bunlar.acaba kimi uyutuyorlar dersiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bakin bakalim,cevap yazanlar neden hep ezeli rakipler vede hep karsi yazilar?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yýldýrým, Kocaman
    Antalya

Pencu se severler güzeli gencu se

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri