Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: suny 9030CI YARDIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart suny 9030CI YARDIM

Hotbİrd Uydusunun Bİlgİlerİ YanliŞlikla SİlİnmİŞ Kendİ Cİhazim 7010 Dci Bİlgİlerİnİ Gİrİyorum Sadece 12 Kanal Buluyor Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı merturk77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hotbİrd Uydusunun Bİlgİlerİ YanliŞlikla SİlİnmİŞ Kendİ Cİhazim 7010 Dci Bİlgİlerİnİ Gİrİyorum Sadece 12 Kanal Buluyor Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
    Tek tek tpleri eklemek lazım zıor oda
    Reset atmak daha kolay restten sonra gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resetlemeyi yaptım ama değişen birşey yok tps yeni yazılımları yükledim resetleme işlemini yaptım 12 kanal buluyor arapsat tan 877 kanal buluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SIRARI kanal listesi yukle veya tekrar yazilim at .Dûzelir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı merturk77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resetlemeyi yaptım ama değişen birşey yok tps yeni yazılımları yükledim resetleme işlemini yaptım 12 kanal buluyor arapsat tan 877 kanal buluyor
    arkadaşim cihazını p+p+p ve kumadan 1 tuşla ve cihazı resetle sonra ister hazır kanal liste yukle ister turksat için 11734 H 03291 yazarak güncelle hotbirt içinde şebeke acık arama yap duzelecektır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri