Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Beþiktaþ- Rota Kadýköy!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Beþiktaþ- Rota Kadýköy!

Stat konusuna aðýrlýk veren Beþiktaþ Baþkaný Fikret Orman, Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan'la bir görüþme yapacak

Baþkan Fikret Orman’ýn, Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan’dan randevu alacaðý ve bu konu hakkýnda destek isteyeceði belirtildi
    . Erdoðan’ýn duruþu, Beþiktaþ’ýn da stat konusundaki tavrýný belirleyecek. Baþbakan iki kulüp arasýndaki sorunun çözülmesini isterse,

Siyah-Beyazlýlar "]Türk Telekom Arena için giriþimlerini hýzlandýracak. Aksi bir durumda ise,

B planý hazýr. Siyah-Beyazlýlar, Fenerbahçe’nin maçlarýný oynadýðý Þükrü Saracoðlu Stadý’nda iki sezon oynayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bir beþiktaþlý olarak kadýköy Þükrü Saracoðlu Stadý daha iyi olur býrakýn arena galatasarayýn olsun sene baþýndan beri cak cak baðýrýyorlar arenada oynamasýnlar diye sanki tapulu mallarý ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede güzel olur saracoðlunda bjk maçlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aynen bekleriz Beþiktaþ,ý kadýköye gelsinler oynasýnlar stadlarý olana kadar
    bakarsýnýz belki bir gün bizede kucak açan birileri olur elbet
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence bir beþiktaþlý olarak kadýköy Þükrü Saracoðlu Stadý daha iyi olur býrakýn arena galatasarayýn olsun sene baþýndan beri cak cak baðýrýyorlar arenada oynamasýnlar diye sanki tapulu mallarý ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir
    aynen katýlýyorum ..sanki 5 kuruþ paralarý var ..bu konuda onlarýn karar vermeye haklarý yok ..benim .senin verdigi vergilerle yapýldý arena ..bataktaki klüp ahkam kesiyor millete stad benim diye stadý yapan adamý bile yuhladýlar utanmadan ..babalarýnýn tapulu malý sanki ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana göre stad yenileme projelerinde her takýmýn birbirine yardýmcý olmasý gerekir. Ayrýca Bu konuda Federasyonunda yaptýrýmlarý olomasý gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece iþletme ve kiralýk kimsenin tapulu malý deðil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bana göre stad yenileme projelerinde her takýmýn birbirine yardýmcý olmasý gerekir. Ayrýca Bu konuda Federasyonunda yaptýrýmlarý olomasý gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece iþletme ve kiralýk kimsenin tapulu malý deðil.
    :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri