Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Tahkim'den Meireles'e indirim!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Tahkim'den Meireles'e indirim!

Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafýndan Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles'e verilen 11 maçlýk cezayý 4 maça düþürdü. Kurul ayrýca, Meireles'e 20 bin TL para cezasý verdi.

Yayýncý kuruluþtan gelen ve toplam süresi 6 saat 38 dakika 35 saniye olan 5 CD halindeki görüntülerin tamamý izlendiðinde; özellikle "Araçtan Geçilen Farklý Açýlar" adlý CD'nin 15.- 93.saniyesi arasýndaki görüntülerde; "Aktüel 1" adlý CD'nin 57.dakikasýnýn 43.saniyesinde baþlayan görüntülerde; "Aktüel 3" adlý CD'nin 1.saat 17.dakikasýnýn 23.saniyesinde baþlayan görüntülerde; futbolcusu Raul Jose Trindade Meireles'in müsabaka hakemine oldukça yakýn mesafeden, ýsrarla ve sert ifadelerle itiraz ettiði, yüzünün tamamen görünmesine olanak saðlayan "Araçtan Geçilen Farklý Açýlar" adlý CD'nin 15.-93.saniyesi arasýndaki görüntülerde konuþmanýn sertliði nedeniyle, ne söylediði tam olarak anlaþýlamamasýna raðmen baþýný sert þekilde öne doðru hareket ettirdiði sýrada kullandýðý sözün etkisiyle hakemin yüzüne bir sývýnýn gelmiþ olabileceði düþünülse de futbolcunun tüm bu eylem sýrasýnda konuþmaya devam ettiði ve konuþma esnasýnda tükürme eyleminin fiziksel olarak mümkün olmadýðý; yine tükürmenin kasden gerçekleþtirilebilecek eylemlerden olduðu

bundan sonra rapor yazmalarýna gerek kalmadý hakemlerin iþte...ne güzel dimi.... nasý olsa yazan birileri var.
    Konu zeký62 tarafýndan (27-12-2012 Saat 20:21 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BU TAHKÝM...
    "Araçtan Geçilen Farklý Açýlar" BUNU HANGÝ KÖR ARAÇLA BAKTILAR KÝ ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BUNLAR JE ÝÞ YAPARLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zek, 62 ustam mübarek cuma akþamý günaha girmeyeyim diye çok uðraþtým ama insan böyle haksýzlýðý görünce duramýyo yaq þimdi halis özkahya resmen yalancý oldu federasyonun baþýndaki zat beþiktaþlý gibi görünen ama koyu fenerli olan kiþi þimdi kýna yakar türk futbolu ve türk hakemliði ne yazýkki öldü baþýmýz saðolsun meriler aslýnda hakeme el hareketini yapmadý federasyona yaptý en baþýndan en altdaki memuruna kadar siz alayýnýz böyle korkak böyle demek istedi ne yazýkki
    Konu yargýç_1 tarafýndan (30-12-2012 Saat 00:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlar Türkiye'de azýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tanju_aydin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    zek, 62 ustam mübarek cuma akþamý günaha girmeyeyim diye çok uðraþtým ama insan böyle haksýzlýðý görünce duramýyo yaq þimdi halis özkahya resmen yalancý oldu federasyonun baþýndaki zat beþiktaþlý gibi görünen ama koyu fenerli olan kiþi þimdi kýna yakar türk futbolu ve türk hakemliði ne yazýkki öldü baþýmýz saðolsun meriler aslýnda hakeme el hareketini yapmadý federasyona yaptý en baþýndan en altdaki memuruna kadar siz alayýnýz böyle korkak böyle top sunuz demek istedi ne yazýkki

haklýsý kardeþ :

tüp kafanýn içinde fener gazý var

Hakemler derhal karar alýp bu rezil karar düzeltilinceye kadar bütün maçlarý boykot etmelidirler.

Ne futbolu ya ! memlekette TOPPPPPPPPP dan baþka nevar

BUNDAN SONRA 4 MAÇ CEZAYI GÖZE ALAN HER FUTBOLCU(FB'LÝ OLMAK ÞARTIYLA) HAKEMLERE TEKERLEK ÝÞARETÝ YAPABÝLÝR..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçeliyim ama ceza bence az bazý hareketler vardýr sözden daha aðýr gelir insana kaldýki adamýn yüzüne tükür sokakta yaparsan adamý döverler peki galatasaraylý futbolcunun suçu bu hareketlerden dahamý aðýrdý yazýk ben zamanýnda beþiktaþýn yaptýðýný bekliyordum yönetimden yönetim ne yaptý ben futbolcumun arkasýndayým dedi hatýrlayýn beþiktaþ ne yaptý paskal tombala çekti bileti kesildi yazýk bundan sonra artýk hakemleri döverlerse þaþýrmam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oLAY KÜFÜRLEÞMEYE KADAR GÝTTÝ

Türkiye Futbol Federasyonu'nu Ýstinye'deki binasýnýn 3. katýnda yapýlan toplantýda Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým ile TFF yetkilileri arasýnda Raul Meireles'in cezasý konusunda büyük bir tartýþma yaþandýðý ve bu tartýþmanýn küfürleþmeye vardýðý ifade edildi. Hatta masalar yumruklandý, sandalyeler tekmelendi

BUNDAN SONRA BÖYLE OLUR HERHALDE tff de olaylar
    top . küfür eden kazanýyor !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Meireles tükürdü Federasyon Yaladi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÝNTÝKAM64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Meireles tükürdü Federasyon Yaladi
    evet usta:

11 maçlýk cezasý 4 maça indirilen Fenerbahçeli Raul Meireles, Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine þunlarý söyledi:

"Çok mutluyum çünkü hakeme tükürmediðim kanýtlandý. Ve bu benim için çok önemliydi. Bence adalet yerini buldu. Hep söylemiþtim; ben sadece yaptýðým þeyler nedeniyle cezalandýrýlmalýyým, - tabii görmeyen körler için:46:-yapmadýklarým için deðil. Beni destekleyen herkese teþekkür ederim. Her zaman bana inanan iyi arkadaþlarýmýn ve iyi bir kulübümün olduðu da bir kez daha ispatlandý."

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri