REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 8000 xcam plus pcm Horizantaller yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 8000 xcam plus pcm Horizantaller yok

ustalarım elimde bir cihaz var vertikal yayınlar fakat horizantallerde sinyal almıyor,tuner çıkışlarında 12v ve 15v ölçüyorum.317 değiştim olmadı,b772 değişti olmadı.Aynı sisteme 5-6 farklı makina takıp denedim hepside sorunsuz yani sistemde herhangi bir problem yok.Aynı makinayı diseqc'siz başka bir sistemde takıp denedim yine aynı.Anlıyacağınız cihazdan kaynaklanan bir sorun var.317nin solundaki D4 kısadevre veriyordu değiştim yine aynı.Tuner çıkış voltajlarının 13 ve 18 olması gerekirken bizimkinde 12-15v çıkıyor.Acaba sorun Tunerden olabilirmi,birde tunerin arızalı olduğunu nasıl tespit edebilirim?Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunun servise gitmesi lazım.Benimde başıma geldi bir defasında Cihaz sizind ediginiz gibi V yayınlarını alıyor H yayınlarını almıyordu lnb leri degiştirdik,kabloyu degiştirdik malesef banamısın demedi next firmasına tekrar gönderdik .Bence servise muracaat ediniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam cihaz servisten daha yeni geldi inanın tam 45 gün bekledim.Cihaz doğru dürüst açılmıyordu sök tak 10-15 defadan sonra açılıyordu gitti geldi bu seferde bu sorun var.Bilmiyorum naapsam bi 45 güne daha sinirlerim dayanırmı?
    bide garanti kapsamında olmazsa ne kadar ücreti olur bilginiz varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı direkt firmaya gönderiyim diyorum daha önce servise(!) vermiştim başıma bunlar geldi.Firma bilgileri nedir? saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazı direkt firmaya gönderiyim diyorum daha önce servise(!) vermiştim başıma bunlar geldi.Firma bilgileri nedir? saygılarımla
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adreste olması lazım.İlkönce firmayı arayın durumu anlatın .eger onay verirlerse cihazı yollarsınız kargoylave kısa sürede teslim edeceklerinden eminim.Zamanında içine sırf su dökülmüş cihazı bile biz bu firmaya gönderdik yapmışlardı.Siz bence ana firmayla baglantı kurun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri