Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Beşiktaş- Rota Kadıköy!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Beşiktaş- Rota Kadıköy!

Stat konusuna ağırlık veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme yapacak

Başkan Fikret Orman’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alacağı ve bu konu hakkında destek isteyeceği belirtildi
    . Erdoğan’ın duruşu, Beşiktaş’ın da stat konusundaki tavrını belirleyecek. Başbakan iki kulüp arasındaki sorunun çözülmesini isterse,

Siyah-Beyazlılar "]Türk Telekom Arena için girişimlerini hızlandıracak. Aksi bir durumda ise,

B planı hazır. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin maçlarını oynadığı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda iki sezon oynayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bir beşiktaşlı olarak kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı daha iyi olur bırakın arena galatasarayın olsun sene başından beri cak cak bağırıyorlar arenada oynamasınlar diye sanki tapulu malları ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bir beşiktaşlı olarak kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı daha iyi olur bırakın arena galatasarayın olsun sene başından beri cak cak bağırıyorlar arenada oynamasınlar diye sanki tapulu malları ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir
    aynen katılıyorum ..sanki 5 kuruş paraları var ..bu konuda onların karar vermeye hakları yok ..benim .senin verdigi vergilerle yapıldı arena ..bataktaki klüp ahkam kesiyor millete stad benim diye stadı yapan adamı bile yuhladılar utanmadan ..babalarının tapulu malı sanki ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede güzel olur saracoğlunda bjk maçları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen bekleriz Beşiktaş,ı kadıköye gelsinler oynasınlar stadları olana kadar
    bakarsınız belki bir gün bizede kucak açan birileri olur elbet
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre stad yenileme projelerinde her takımın birbirine yardımcı olması gerekir. Ayrıca Bu konuda Federasyonunda yaptırımları oloması gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece işletme ve kiralık kimsenin tapulu malı değil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana göre stad yenileme projelerinde her takımın birbirine yardımcı olması gerekir. Ayrıca Bu konuda Federasyonunda yaptırımları oloması gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece işletme ve kiralık kimsenin tapulu malı değil.
    :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri